Katar'da Türk rüzgarı esti!

Katar’ın başkenti Doha’daki tarihi Suk Vakıf Meydanı’nda mehteran takımının verdiği konser büyük ilgiyle takip edildi.

Katar'da Türk rüzgarı esti!
Katar'da Türk rüzgarı esti!
GİRİŞ 01.03.2024 11:42 GÜNCELLEME 01.03.2024 11:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin Doha Büyükelçiliği’nin girişimleri ile düzenlenen etkinlikte, Bursa Büyükşehir Belediyesi Mehter takımı konser verdi. Katar’da bulunan tarihi Suk Vakıf Meydanı’nda mehteran takımı eşliğinde, Türk Bayraklarından oluşan kalabalık bir kortej de yapıldı.

“TÜRK KÜLTÜRÜMÜZÜ TANITMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Türkiye’nin Doha Büyükelçisi Dr. Mustafa Göksu, Katar’da Türk kültürüne yönelik ilginin arttığına dikkat çekerek şunları ifade etti:

"Şanlı tarihimizin bir sembolü olan mehter takımımız Katar'da büyük bir ilgi ile karşılandı. Böyle etkinlikler ile zengin Türk kültürümüzü Katar'da tanıtmaya devam edeceğiz"

KAYNAK: AA
Emir Yücel Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Emir Yücel

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversiteyi ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde tamamladı. 2021 yılında Sabah Gazetesi'nde Gazetecilik mesleğine başladı. Pek çok habere ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com'da "Özel Haberler Editörü" olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • İsim yok... 1 ay önce Şikayet Et
    Doğru kültürümüzü, geleneklerimizi tüm Dünyaya tanıtmamız gerekiyor, ecdadımızın yaşadığı gibi yaşayıp,mazlumun yanında olup,zulme uğrayana karşı zalime haddini bildirip müdahale etmemiz gerekiyor,bu şekilde böyle tırıskadan mehter geçidi yaptırarak ,hayt huyt ederk sadece çoluk çocuğu ve bir kısım cahil insanları kandirabiliriz ancak...
    Cevapla
  • Mizah 1 ay önce Şikayet Et
    Yalnız ekibi gençleştirmeleri ve göbeksiz asker bulmaları lazım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...