Husilerin fırlattığı füze ilk kez İsrail topraklarına düştü

Yemen'deki İran destekli Husilerin fırlattığı füze ilk kez İsrail topraklarına düştü.

Husilerin fırlattığı füze ilk kez İsrail topraklarına düştü
Husilerin fırlattığı füze ilk kez İsrail topraklarına düştü
GİRİŞ 20.03.2024 00:34 GÜNCELLEME 20.03.2024 00:34
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarının ardından Kızıldeniz ve Aden Körfezi’nde ticari ve askeri gemileri hedef almaya başlayan Yemen'deki İran destekli Husilerin, fırlattığı seyir füzesi ilk kez İsrail topraklarına düştü.

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), tarafından yapılan açıklamada, Husilerin fırlattığı füzenin İsrail’in güneyinde Akabe Körfezi'ndeki Eilat kenti yakınlarındaki boş araziye düştüğü aktarılarak, saldırı sonucu ölen ya da yaralanan olmadığı ifade edildi. Açıklamada, seyir füzesinin Hava Kuvvetleri tarafından takip edildiği belirtildi.

Husiler tarafından İsrail’e fırlatılan füzeler, daha önce hava savunma sistemleri tarafından ya da Kızıldeniz’deki İsrail müttefikleri tarafından imha edilmişti.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 68
  • Tuncay 1 ay önce Şikayet Et
    Müslüman devletlerin yapamadığını onlar yapıyo uyumaya devam filistinden sonra sıradaki kim. Irak,libya ,suriye ,mısır, ürdün, lubnan, vs ...?
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Aminnn.
    Cevapla
  • Ben de haklıyım 1 ay önce Şikayet Et
    İnşallah yakında Tel Aviv'e düşer yüzlercesi.
    Cevapla
  • Mehmet KARA 1 ay önce Şikayet Et
    İtikadı takiyye olanın ameline güvenilmez, iran'lı münafıkların Müslümanları kandırma oyunudur.
    Cevapla
  • ALLAH dostu 1 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kainattaki zerrelerin adedi kadar YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR
    Cevapla
  • Ya din 1 ay önce Şikayet Et
    Âmin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan: Türkiye UAD'deki davaya müdahil olacak
En fazla altın üreten ülke açıklandı! Yılda 370 ton ile zirvede...