DEAŞ'tan Putin'e tehdit

Rus lider Putin'in 139 kişinin katledildiği saldırıyı her ne kadar DEAŞ üstlense de arkasında ABD'nin olduğunu söylemesinin ardından DEAŞ'tan Putin'e afişli yeni katliam tehdidi geldi.

GİRİŞ 26.03.2024 10:08 GÜNCELLEME 26.03.2024 14:45
Bu Habere 254 Yorum Yapılmış

DEAŞ Rusya'da düzenlediği kanlı saldırının ardından ülkeye yönelik bir tehdit afişi yayınladı.

Yaygın olarak paylaşılan mesajın Rusça versiyonunda, elinde bıçak tutan maskeli bir adamın resminin önünde "Putin dahil tüm zalim Ruslara tehdit" başlığı yer alıyor. Posterin altında ise "Dikkat edin, rehin tutulan kardeşlerimizin intikamını alma fırsatımızın olmadığını düşünmeyin." yazıyor.

Tehdit mesajında 'Evet! Çok ağır, ölümcül, kanlı, yakıcı ve yıkıcı darbeler. Allah'ın izniyle bir katliam bekliyoruz. Çok yakında' ifadelerine yer verildi.

Putin saldırı hakkında konuştu! 'DEAŞ, genellikle ABD'nin düşmanlarına saldırıyor'Putin saldırı hakkında konuştu! 'DEAŞ, genellikle ABD'nin düşmanlarına saldırıyor'

PUTİN'E YENİ TEHDİT

Newsweek bu paylaşımı 'IŞİD Putin'e Yeni Tehdit' başlığı ile okurlarına duyurdu. Daily Mail ise 'Putin'i ve Rusları 'katletmekle' tehdit ediyor' manşetini attı.Bir başka İngiliz gazetesi Daily Star 'DEAŞ, Putin'e 'katliam beklemesini' söyledi' dedi. Mirror ise 'DEAŞ, Putin'i "kanlı" intikam almakla tehdit ettiği bildirildi' dedi.

Rusya'nın intikamı acı oldu: Rus polisi zanlılara dehşeti yaşattı!Rusya'nın intikamı acı oldu: Rus polisi zanlılara dehşeti yaşattı!

Moskova'yı kana bulayan teröristler konuştu! İşte katliamın nedeniMoskova'yı kana bulayan teröristler konuştu! İşte katliamın nedeni

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 254
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    amerika ve israilin köpekleri 11 eylülü de yaptı ruslarda saldırdı aynı köpekler..m
    Cevapla
  • Alican 1 ay önce Şikayet Et
    Putin bu itlerin islaMla yakindan alakasi yok siyonizme hizmet eden bir orgut. Bunlardan intikam alacaksan netanyahunun kafasina bidonun kafasina sik bak ortalik naSilda sut liman oluyor
    Cevapla
  • Realist 1 ay önce Şikayet Et
    Ulan Ebu Cehil'in köpeği deaş uşakları derdiniz sadece İslam düşmanlığı... Bir kere İsrail'e, bir kere Abd ye saldırmadınız.. saldırabildikleriniz sadece masumlar...
    Cevapla
  • almanyadan 1 ay önce Şikayet Et
    Bu yapilan saldiri konserde oldu. Israil de 7 Ekim de konser alaninda Hamasin saldirisina ugradi.Israil in Rusyaya mesaji. "Ne hissetigimi anliyormusun mesaji..."
    Cevapla
  • Bir Akıncı 1 ay önce Şikayet Et
    Allah cc düşmanı şeytanın iki ayaklı kuduz itleri ABD, Israil, batı ve şeytanın sadık köpekleri, Islamiyetin Rusya ve tüm dünyada özellikle gençler arasında yayılmasını engellemek için tüm lanet planları severek uyguluyorsunuz. Allah cc şerrinizden tüm insanlığı ve müslüman kardeşlerimi korusun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Formula 1 için heyecanlandıran açıklama: 2026 itibarıyla...
Beşiktaş’taki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı: Uçarak karşı yöne geçmiş