Netanyahu için acil ameliyat kararı

İsrail Başbakanlığı Basın Ofisi, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun fıtık ameliyatı olacağını, ameliyat sırasında görevlerini İsrail Adalet Bakanı Yariv Levin'e devredeceğini duyurdu.

Netanyahu için acil ameliyat kararı
Netanyahu için acil ameliyat kararı
GİRİŞ 31.03.2024 17:50 GÜNCELLEME 31.03.2024 18:21
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

İsrail Başbakanlığı Basın Ofisi'nden bugün yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Cumartesi gecesi rutin kontrol sırasında Başbakan Netanyahu'da fıtık tespit edildi. Doktorlarıyla yapılan istişareler sonucunda, Başbakan'ın bu gece fıtık ameliyatı için hastaneye gelmesine karar verildi. Ameliyat tam anestezi altında gerçekleştirilecek. Bu sırada Başbakan'ın yerini Başbakan Yardımcısı ve Adalet Bakanı Yariv Levin dolduracak."

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 82
  • Davut 3 hafta önce Şikayet Et
    Insallah geberirsinde atesinde bol olur siyonist cocuk katili kafir cocuklarin kaninda bogulacaksin sen ataist kafir seni
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    ölümü şaron un ölümü gibi olur İnşallah
    Cevapla
  • Mesken Sahibi 4 hafta önce Şikayet Et
    Masada serebral infarkt geçirirsin de sürüm sürüm sürünürsün inşallah. Dayanılmaz acılar içinde ızdırap çekersin inşallah.
    Cevapla
  • Serden Gecti 4 hafta önce Şikayet Et
    Allahım Sen Bilirsin
    Cevapla
  • ümmet 4 hafta önce Şikayet Et
    Son yatışı olur İnşaallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!