İsrail'de son dakika İran alarmı! Tüm kuvvetler göreve çağırıldı

İsrail'de ordu ve Hava Kuvvetleri, İran'dan suikast sonrası gelebilecek olası saldırıları karşı maksimum alarm durumuna geçirildi.

İsrail'de son dakika İran alarmı! Tüm kuvvetler göreve çağırıldı
İsrail'de son dakika İran alarmı! Tüm kuvvetler göreve çağırıldı
GİRİŞ 03.04.2024 22:08 GÜNCELLEME 04.04.2024 00:29
Bu Habere 453 Yorum Yapılmış

Son dakika İsrail haberleri: İsrail'in, İran'ın Şam'daki Büyükelçilik yerleşkesindeki Konsolosluk binasına düzenlediği ve 2 tuğgeneral ile 13 kişinin öldürüldüğü saldırının yankıları sürerken İsrail'de ordu alarm durumuna geçirildi.

İsrail'de son dakika İran alarmı! Tüm kuvvetler göreve çağırıldı

İSRAİL'DE ORDU ALARM DURUMUNA GEÇTİ

İsrail Hava Kuvvetleri, İran'dan gelebilecek olası saldırılara karşı maksimum alarm durumuna geçti. İsrail ordusu, hava savunma yedek kuvvetlerini göreve çağırdı.

İRAN SALDIRI SONRASI 'İSRAİL SONUÇLARINA KATLANACAK' DEMİŞTİ

İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, saldırıyı tüm uluslararası hukukun ihlali olarak nitelendirerek, İsrail’in sonuçlarına katlanacağını söyledi.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 453
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    İran laf atar baska birsey atamaz
    Cevapla
  • Sakarya lı 3 ay önce Şikayet Et
    Hiç bir şey olmaz onlar gider Pakistan Afganistan gibi yerlerde müslüman avlarlar
    Cevapla
  • Kul insan 3 ay önce Şikayet Et
    Bu hazırlık İran için değil bilakis Lübnan Suriye Türkiye işgali için. İsrail dediğiniz ülke Amerika İngiltere Avrupa dan ibarettir. Menfaat perest sapık inançlarının gereğini yapıyorlar caniler coniler sapmışlar lanetliler bozguncular. Küfür en büyük zulümdür en büyük alçaklıktır.Bunu gördük.Amerika da canilik, Avrupa'da kölelik, İngiltere kalleşlik var, ortak düşmanı İslam.
    Cevapla
  • intikam 3 ay önce Şikayet Et
    İran ciddi bir hazırlık yapıyor bu sefer gerçekten vuracak ,,,,ancak İsraili değil Pakistanı::: başka bir şey bekleyen daha çoook bekler...
    Cevapla
  • Canacan 3 ay önce Şikayet Et
    İran bu boş bir alana füze atar tmm der.iranin Hesabını Allah bilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den 'Özür dile' çağrısı: Bu ifadeler CHP'nin görüşüyse çok vahim!
Yılmaz Özdil'den bunları duymak da varmış! Türkiye'nin gururu Selçuk Bayraktar....