Netanyahu: Refah saldırısını dünyada hiçbir güç engelleyemez

Netanyahu, "dünyada hiçbir gücün" yaklaşık 1,5 milyon Filistinlinin sığındığı Refah kentine düzenlemeyi planladıkları kara saldırısı konusunda kendilerini durduramayacağını belirtti.

Netanyahu: Refah saldırısını dünyada hiçbir güç engelleyemez
Netanyahu: Refah saldırısını dünyada hiçbir güç engelleyemez
GİRİŞ 09.04.2024 17:07 GÜNCELLEME 09.04.2024 17:23
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "dünyada hiçbir gücün" yaklaşık 1,5 milyon Filistinlinin sığındığı Refah kentine düzenlemeyi planladıkları kara saldırısı konusunda kendilerini durduramayacağını belirtti.

Başbakanlık Basın Ofisinden yapılan açıklamaya göre Netanyahu, Tel Hashomer'de bir askeri üsse yaptığı ziyarette değerlendirmelerde bulundu.

Netanyahu, 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye saldırılarına devam eden İsrail'in amacının "esirleri evlerine geri getirmek, Hamas'ı ortadan kaldırmak ve Gazze'nin bir daha İsrail için tehdit oluşturmamasını sağlamak" olduğu yönündeki ifadelerini yineledi.

ABD başta olmak üzere uluslararası kamuoyunun karşı çıktığı Refah'a kara saldırısına ilişkin de konuşan Netanyahu, "Refah dahil Hamas'ın taburlarının imhasını tamamlayacağız. Dünyada hiçbir güç bizi durduramayacak." dedi.

Başbakan Netanyahu dün Refah'a kara saldırısı için tarihin belirlendiğini açıklamıştı.

KAYNAK: AA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • Hakan Taşçı 2 hafta önce Şikayet Et
    Sahipsiz köy buldun saldır bakalım Unutma ki Gazzenin de Filistinlilerin de kudüs'ünde sahibi Allah'tır mazlumun Allah'ı var mutlaka yerle bir olacaksınız kaybedeceksiniz o mazlumların kanı ve Ahı yerde kalmayacak Allah sizi kahretsin katil siyonist İsrail ve ortağı Amerika Birleşik Devletleri Gücünüze güveniyorsunuz ama Allah'ın bir Rüzgarı size yetecek bir zelzelesi size yetecek inşall
    Cevapla
  • Aheyyyy 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu kopek soyunun yüzünden küresel bir savaş çıkabilir
    Cevapla
  • Aksa 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir meydan okuma yahu. Bu kafir bu kadar güçlümü yahu. Yazık biz müslümanlara. Bu kadar sefil durumdayız.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Müslümanlar adam değil dünyaya tapıyorlar da sen ondan böyle zırlıyon karşında bir düzenli ordu olsunda sen gör o zaman senin halkının da başına bomba yagsın o zaman gör ey kafir
    Cevapla
  • TÜRKALP 2 hafta önce Şikayet Et
    Belki islam ülkelerinin liderleri seni durduramaz anlaşılan seninle çıkarları örtüşenler var amma velakin unutmaki müslümanların rabbi seni ve seningibileri durduracak yakındır işte o zaman gücünüz hiç bir şekilde yetmeyecek kaybedenlerden olmaya hazırlanın yaşasın cehennem iyiki var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Bakan 'devrim niteliğinde' deyip duyurdu! Milyonları ilgilendiren hazırlık...
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu