Trump'tan "Soykırımcı Joe" sloganına destek

Eski ABD Başkanı Trump, "Soykırımcı Joe" sloganı atan destekçilerine arka çıkarak, "Haksız değiller. O (Biden) her şeyi yanlış yaptı." dedi.

GİRİŞ 15.04.2024 11:25 GÜNCELLEME 15.04.2024 14:42

Yeniden "ABD Başkanı" olmak için çalışmalarını sürdüren Donald Trump, Pensilvanya eyaletindeki Schnecksville kentinde miting düzenledi.

Mitinge katılan Trump destekçileri, Filistin destekçisi aktivistlerin Başkan Joe Biden hakkında söylediği bir ifadeyi kullanarak "Soykırımcı Joe" diye slogan attı.

O sırada Trump, konuşmasına ara vererek kalabalığı incelemek için arkasını döndü. Tekrar mikrofon başına dönen Trump, slogan atanları kastederek, "Haksız değiller. O (Biden) her şeyi yanlış yaptı." dedi.

Bu ifade; ABD Başkanı Biden'ın, Gazze'deki katliama rağmen, İsrail'e verdiği desteği protesto etmek için Filistin destekçileri tarafından yaygın bir şekilde kullanılıyor.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı