EasyJet, İsrail'e uçuşları Ekim ayına kadar askıya aldı

EasyJet Salı günü yaptığı açıklamada, ülkede devam eden durumu gerekçe göstererek İsrail'e tarifeli uçuşları Ekim ayı sonuna kadar iptal edeceğini duyurdu.

EasyJet, İsrail'e uçuşları Ekim ayına kadar askıya aldı
EasyJet, İsrail'e uçuşları Ekim ayına kadar askıya aldı
GİRİŞ 17.04.2024 11:16 GÜNCELLEME 17.04.2024 11:16

Düşük maliyetli havayolu EasyJet Salı günü yaptığı açıklamada, ülkede devam eden durumu gerekçe göstererek İsrail'e tarifeli uçuşları Ekim ayı sonuna kadar iptal edeceğini duyurdu.

Şirket, "İsrail'de devam eden ve gelişen durumun bir sonucu olarak EasyJet, Tel Aviv'e olan uçuşlarını yaz sezonunun geri kalanında 27 Ekim'e kadar askıya alma kararı aldı" açıklamasını yaptı.

Havayolu şirketi Pazartesi günü, İran'ın hafta sonu İsrail'e düzenlediği saldırının ardından ülkeye uçuşlarını bir haftalığına askıya aldığını söylemişti.

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj