Türkiye ile İran arasında kültürel işbirliği görüşmesi

Türkiye'nin Tahran Büyükelçisi Prof. Dr. Hicabi Kırlangıç, İran Kültürel Miras, Turizm ve El Sanatları Bakan Yardımcısı Meryem Celali ile kültürel işbirliği ve ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Türkiye ile İran arasında kültürel işbirliği görüşmesi
Türkiye ile İran arasında kültürel işbirliği görüşmesi
GİRİŞ 21.04.2024 19:19 GÜNCELLEME 21.04.2024 19:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tahran Büyükelçiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Kırlangıç, Bakan Yardımcısı Celali ile görüştü.

Görüşmede Büyükelçi Kırlangıç ile Celali'nin kültürel konularda işbirliği ve ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduğu kaydedildi.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • 654 2 hafta önce Şikayet Et
    55 milyon türk iranda işgalci
    Cevapla
DİĞER HABERLER
7 yıl sonra bir ilk! Türkiye'ye gelip kritik anlaşmalara imza atacak
Kabine toplantısı başladı: Öğretmen atamaları için gözler yapılacak açıklamada!