Beyaz Saray'dan son dakika İsrail ve Hamas açıklaması! Yeni kararı duyurdular

ABD, Hamas ile İsrail arasında ateşkes görüşmelerinin Mısır'da yeniden başlayacağını duyurdu. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, İsrail'in dün gece Refah'ın doğusuna gerçekleştirdiği saldırıların sınırlı olduğunu bildirdiği belirtildi.

Beyaz Saray'dan son dakika İsrail ve Hamas açıklaması! Yeni kararı duyurdular
Beyaz Saray'dan son dakika İsrail ve Hamas açıklaması! Yeni kararı duyurdular
GİRİŞ 07.05.2024 21:05 GÜNCELLEME 07.05.2024 22:07
Bu Habere 158 Yorum Yapılmış

Son dakika ABD haberleri: İsrail, Gazze'nin güneyinde 2 milyondan fazla Filistinli'nin sığındığı Refah kentine operasyon başlattı. ABD, Hamas ile İsrail arasında ateşkes görüşmelerinin Mısır'da yeniden başlayacağını duyurdu.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, İsrail'in dün gece Refah'ın doğusuna gerçekleştirdiği saldırıların sınırlı olduğunu bildirdiği belirtildi.

Beyaz Saray'dan son dakika İsrail ve Hamas açıklaması! Yeni kararı duyurdular

HAMAS HEYETİ KAHİRE'YE ULAŞTI

ABD'nin duyurusunun ardından Hamas heyeti ateşkes görüşmelerini takip etmek üzere Mısır'ın Başkenti Kahire'ye ulaştı.

'SALDIRGANLIK DEVAM EDERSE ATEŞKES OLMAYACAK'

Öte yandan Hamas Hareketi Siyasi Büro Üyesi Usame el Hamdan, "İsrail'in saldırganlığı devam ederse ateşkes olmayacak" diye konuştu

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 158
  • adil 1 hafta önce Şikayet Et
    Hepinizin Canı cehenneme Kafirler topluluğu mutlaka cezanızı çekeceksiniz Rabbim sizler için elim bir azap hazırlamıştır. Orada Beraber itraille birlikte kalırsınız sonsuza kadar.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    israil ve abd işgalci iki devlettir. Yılan gibi her yere zehir saçıyorlar. Ama elinde sonunda o yılanlar "testereye sarılan ve testereye saldıran yılan" gibi yok olup gidecekler... Allah'ın izniyle.
    Cevapla
  • Akasya 1 hafta önce Şikayet Et
    Saldiri saldiridir ne demek sınırli. Kapiyi tutmuşlar sınır mi kalmiş
    Cevapla
  • Das 1 hafta önce Şikayet Et
    Hamas teröristlerin elinden kacan yahudi rehineler beyaz bayrakla silahsiz savunmasiz sivil is rail ordusuna dogru ilerlerken irkci yahudi askerler tarafindan kursuna dizildi bu gercek teslim olanlarinda kursuna dizilme ihtimalini getirdi yanlismi düşünüyorum abd ateskes ilan etmeli daha fazla sivil ölmemesi icin
    Cevapla
  • mta 1 hafta önce Şikayet Et
    Sana cevap bile verilmez ama şunu bil eğer Allah azze ve celle dilerse hepsini helak eder. Fakat kim mümin kim kafir ortaya çıkması için böyle şeyler hep olmuştur!! Eğer dünya ya şeri nizam gelecekse bunun da bir karşılığı olması lazım çünkü Allahu tealanın sistemi herkese nasip olmaz öyle ucuz da değil ... Cennet ve cehennem de boşuna yaratılmadı! Hee buna da inanıyorsan tabiiii
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Maneviyata yönelen Yaşar Alptekin'in dört katlı villası görüntülendi! İnanılmaz değişim
Dev mavi bir ateş topu geceyi aydınlattı! Portekiz ve İspanya üzerinde meteor şaşkınlığı