Kaza öncesi Reisi'nin son sözleri ve görüntüsü ortaya çıktı: Bugün mübarek...

Azerbaycan'daki açılış sonrası helikopteri kaza yapan İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin kaza öncesi son sözleri ve görüntüleri ortaya çıktı. Reisi, kazadan önce Aliyev'e "Bugün ne mübarek bir gündür" demiş.

GİRİŞ 20.05.2024 02:49 GÜNCELLEME 20.05.2024 02:49
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopterin bir kazaya karıştığı ve sert iniş yaptığı açıklandı. Helikopterde, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın da olduğu aktarıldı. Saatlerdir kendisinden haber alınamayan Reisi'nin kaza öncesi son görüntüleri ve son sözleri ortaya çıktı.

REİSİ SON SÖZLERİNDE 'BUGÜN NE MÜBAREK BİR GÜNDÜR' DEDİ

Cumhurbaşkanı Reisi, helikopterle katıldığı İran-Azerbaycan sınırındaki bir baraj açılış töreninde Azerbaycan İlham Aliyev'le gerçekleştirdiği ayak üstü sohbette "Bugün çok mübarek bir gündür" dediği ortaya çıktı. O anlar Reisi'nin kazadan önceki son sözleri olarak kayıtlara geçti.

Kaza öncesi Reisi'nin son sözleri ve görüntüsü ortaya çıktı: Bugün mübarek...

HELİKOPTERDEKİ SON GÖRÜNTÜLERİ DE ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Reisi'nin helikopterdeki son görüntülerinin de ortaya çıktığı iddia edildi. Sosyal medyada gündem olan görüntülerde helikopterde yanındaki üst düzey heyetle yolculuk ettiği anlar yer aldı. Reisi'ye, Dışişleri Bakanı Abdullahiyan'ın da eşlik ettiği görüldü.

Kaza öncesi Reisi'nin son sözleri ve görüntüsü ortaya çıktı: Bugün mübarek...

NE OLMUŞTU?

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter, Doğu Azerbaycan'da şiddetli rüzgar nedeniyle kaza geçirdi. Sosyal medyada yer alan görüntülerde Reisi'nin, helikopter içinde çekildiği öne sürülen son görüntüleri ortaya çıktı.

İran Devlet televizyonu, Reisi'yi taşıyan helikopterin sert iniş yaptığını ve kaza bölgesine ilk yardım ekiplerinin gönderildiğini bildirdi. Reisi'nin konvoyunda 3 helikopter olduğu bilgisi paylaşıldı. Reisi'nin bulunduğu helikopterde İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın da olduğu öğrenildi.

İran Cumhurbaşkanı'nın düşen helikopteri bulundu

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 53
  • Das 2 ay önce Şikayet Et
    Türkiye bu suikasti ciddiye almali abd dügmeye bastı sukastlar olacak kaza süsü verilerek
    Cevapla
  • Bayburtlu 2 ay önce Şikayet Et
    Gitmeyecekti bu açılış törenine Sisli puslu hava şartlarında Otarafa uçanlar sağ olarak geri dönmüyorlar hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin Polanların eski Cumhurbaşkanıda sisli puslu hava şartlarında Rusya’nın bir bölgesinde uçak kazasında ölmüştü Yemen türküsü gibi giden dönmüyor bu ne iştir Trenle gidin aceleniz ne acele ederseniz sonu bu olur İran halkının başı sağolsun
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Hazır İran topraklarına girmişken bir kaç PKK noktasını bombalaysaydık operasyon maliyetin karşılığı olurdu
    Cevapla
  • Ümraniye li mrym 2 ay önce Şikayet Et
    Haklısın
    Cevapla
  • Türko 2 ay önce Şikayet Et
    İtrailin haberi olmadan o helikopter düşmez di Azerbaycan İsrail İran ABD hep aynı gemimin yolcuları millete sadece kısa film görüntüsü bakalın gelecek gelişmeler nasıl olacak ama itrailin dedikleri yapılma mecburiyeti var adamlar dünyanın efendileri müslümanlar herzaman dünyada akıllarını başına almadığı sürece çok alçak sürünmeye devam edecek ve oyunlara alet maskara olurlar
    Cevapla
  • Çiçekçi kız 2 ay önce Şikayet Et
    Çok haklısın
    Cevapla
  • Osmanlı 2 ay önce Şikayet Et
    Müslümanlar a hep komplu koruyorlar suikast yapıyorlar sömürüyorlar ama müslüman alemi daha birlesemedi müslüman ülkeleri âlemi birlik olsa savaş çıksa bile asla kimsenin kılına evine zarar gelmez ülkesi işgal edilmez Osmanlı Devleti'nin bütün müslüman ülkeleri birlikti beraber di düşmana bile emir geçiriyor du Osmanlı nn komutanı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Prof. Dr. Okan Tüysüz'den büyük deprem uyarısı: Dört kent sıralandı!
Çalışma saatlerinde zirveye oynuyor! Türkiye kaçıncı sırada?