Rusya'daki petrol boru hattına İHA saldırısı

Rusya'nın Rostov bölgesindeki petrol boru hattında İHA saldırısı nedeniyle yangın çıktı. Rostov Vali Vekili Yuriy Slyusar, yangın söndürme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

GİRİŞ 03.03.2025 22:52 GÜNCELLEME 04.03.2025 00:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Rostov bölgesindeki petrol boru hattında insansız hava araçlarıyla (İHA) yapılan saldırı nedeniyle yangın çıktığı bildirildi.

Rostov Vali Vekili Yuriy Slyusar, yazılı açıklamasında, Rostov'a çok sayıda İHA ile saldırı yapıldığını belirtti.

Saldırı nedeniyle bölgedeki petrol boru hattında yangın çıktığı bilgisini paylaşan Slyusar, yangında yaralanan olmadığını kaydetti.

Slyusar, yangın söndürme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Abdullah 1 ay önce Şikayet Et
    ABD karedenizdeki Türkakımını durdurma peşinde yani rusturk boru hattına sabotaj peşinde Bi de Ermeni nükleer santralleri sınırımızda büyük tehdit kapanmıştı kaçsenedir tekrardan faliyette
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Michael Rubin'den alçak suikast çağrısı: Erdoğan'ın nükleer silahı olursa her şey değişir
İstanbul depremi dünya basınında nasıl yankı buldu?