Deprem sonrası eğitime ara veren iller belli oldu

Bolu, Sakarya ve Düzce ile Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde eğitim öğretime bir gün ara verildi.

GİRİŞ 23.11.2022 05:34 GÜNCELLEME 23.11.2022 08:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğünde deprem İstanbul, Bolu, Sakarya, Ankara, Kocaeli, Kütahya, Bilecik, Bursa, ve İzmir'e kadar geniş bir alanda hissedildi.

OKULLAR TATİL EDİLDİ Mİ?

Düzce'de tüm eğitim kurumlarında okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Hamile ve engelli kamu çalışanlarının da 1 gün izinli olacağı belirtildi.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, deprem nedeniyle kentte eğitim öğretime bir gün ara verildiğini açıkladı.

Sakarya ve Düzce'nin ardından; Bolu Valiliği de Twitter hesabından yaptığı açıklamada, eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde de deprem nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verildi.

KAYNAK: AA
İbrahim Günay . Haber7.com - Yayın Koordinatörü
Haber 7 - İbrahim Günay .

Editör Hakkında

1986 yılında Mardin’in Savur ilçesinde doğdu. Evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede Arapça, Kürtçe ve İngilizce bilmektedir. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde İnternet Gazeteciliği - Yayıncılığı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Eğitimine, İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Medya ve İletişim Yönetimi (Tezli) Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. TRT Haber’de stajını tamamlayan Günay, mesleğe 2009 yılında Haberler.com’da başladı. 2013 yılında Haber7.com'da göreve başlayan İbrahim Günay, editör, Haber Şefi ve Yayın Koordinatörü olarak görev aldı. Pek çok habere ve röportaja imza attı, sunum ve seminerlere katıldı. Ödül ve plaketler aldı. İbrahim Günay, halen Haber7.com’da Sorumlu Müdür ve Yayın Koordinatörü olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    İsabetli karar, çocuklar uykusuz kalmışlardır canlar
    Cevapla
  • Explorer 1 yıl önce Şikayet Et
    oldu be
    Cevapla
  • corumlu19 1 yıl önce Şikayet Et
    milletimizde her türlü ahlaksızlıklar baş göstermiş rabbim ikazlarını veriyorda alacak beyinde insan kalmamış...yine bildiği şeytani her pisliğin peşinde koşmaya devam ediyorlar..kimlik müslümanlığından öte gidilmeyince başımıza ne gelirse razı olacağız..
    Cevapla
  • İSTANBULLL 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbulda da bekliyorduk birgünlük tatil, çocuklar hem panik oldu hem uykusuz, tek ben göndermesem ders yapılır çocuk geri kalır. Hâlâ haber bekliyorum.
    Cevapla
  • VatandaŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbuldayız, Uyanan çocuklarımız çok korktular ve tekrar yatıramadık, yatsalarda ışık açık uyumaları altıyı yediyi bulacak, şuan bile uyanıklar. Bir saat sonra nasıl kaldırayım. Hadi ben göndermeyeyim de, tatil olmazsa ders var, diğer illerede birgünlük tatil uygun olur bakanım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance