3D Mobil Fosil Bilim Müzesi öğrencilerle buluştu

Kumru Anadolu İmam Hatip Lisesinin yönetici ve öğretmenlerinin üzerinde çalıştığı ve okulda kurmuş oldukları 'Fosil Bilimi Müzesinin' mobil hale gelerek gezici olarak yollara çıkmasının ilk adımı atıldı.

3D Mobil Fosil Bilim Müzesi öğrencilerle buluştu
3D Mobil Fosil Bilim Müzesi öğrencilerle buluştu
GİRİŞ 06.04.2023 15:24 GÜNCELLEME 06.04.2023 15:26

Atatürk İlkokulunun bahçesinde gerçekleştirilen 3D Mobil Fosil Bilim Müzesi açılışı ve sergilenmesi yoğun ilgi gördü. Açılışa İlçe Kaymakamımız Sayın Tanju ÇANAKCIOĞLU, Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Yusuf ARINCI, Milli Eğitim Müdürümüz Suat EVİN, İlçe Jandarma Komutanımız Sefa GÜRGÜN, İlçe Emniyet Amirimiz Mehmet Emre KİRAZ,  Daire Amirleri, Okul Müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü yapmış olduğu açılış konuşmasının ardından öğrencilerimiz önce 3D Mobil Fosil Bilim Müzesini gezdi daha sonra Mobil Jurassic Sinema ile buluştu.

Emek ve Özveri ürünü olan bu çalışmanın başlangıcında ve her aşamasında emeği olan Coğrafya öğretmenimiz ve Fosil Bilimi araştırmacısı Mustafa SARIKAYA'ya, bu çalışmaya  liderlik yapan Okul Müdürümüz Yakup GÖK'e, Müdür Yardımcıları Özcan KASIMOĞLU, Burhan TAKIR, Mehmet AL, Zeynep TEKİN ve bu çalışmanın her aşamasına emek veren Eşref MANAV'a teşekkür ederiz. Ayrıca bu projede gönüllü asistanlık yapan öğrencilerimizi kutlarız.

Mobil hale gelen Fosil Bilim Müzesi ilimizdeki ve ilimiz dışındaki özellikle deprem bölgesindeki  okullarımızı ziyaret edip oradaki öğrencilerimizi bilimle buluşturmayı hedeflemektedir.





 

 

Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...