İbn Haldun Üniversitesi depremzede öğrencileri ağırladı

İbn Haldun Üniversitesi YKS Akademik Hazırlık Kampı ve Sanat Spor Kültür Kampı törenle sona erdi. 11 ilden gelen depremzede öğrencilere 6 hafta sonunda sertifikaları verildi.

GİRİŞ 31.07.2023 13:15 GÜNCELLEME 31.07.2023 14:11

Bu yıl ikincisi düzenlenen YKS Akademik Hazırlık Kampı ve Sanat Spor Kültür Kampı bir kez daha lise öğrencilerini ağırladı. 

Geçtiğimiz yıl 80 ilden öğrencinin katıldığı kamplarda bu yıl bütün kontenjan depremzede öğrencilere ayrıldı. 

11 ilden YKS Akademik Hazırlık Kampı’na 250, Sanat Spor Kültür Kampı’na 50 öğrenci katıldı. Öğrencilerin bütün masrafları üniversitemiz tarafından karşılandı. Konaklamaları da yine üniversitemiz yurtlarında gerçekleşti. 

YKS Akademik Hazırlık Kampı’nda öğrenciler üniversite giriş sınavı için çeşitli eğitimler aldı. Eksik kaldıkları konuları tamamladı. Ayrıca gezi, spor faaliyetleri, çeşitli atölyeler, açık hava sineması gibi etkinliklere de katıldı. Üniversite ve kampüs hayatını deneyimledi, diğer illerden gelen arkadaşlarıyla kaynaştı.

Sanat Spor Kültür Kampı’nda da gençler unutulmaz deneyimler yaşadı. Spor merkezinde futboldan okçuluğa, tenisten yüzmeye, voleyboldan hentbola kadar sporun her alanında eğitim aldı. Drama, tiyatro, tarih, bilişim, kariyer ve yenilikçi öğrenme konularında derslere katıldı… Yine programda çeşitli seminerlere, atölyelere ve etkinliklere de yer verildi.

Öğrencilere sertifikalarını İbn Haldun Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Atilla Arkan ve Genel Sekreter Sebahattin Belik ve Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Sarı verdi. 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü