Levent Kırca'dan 'ayaklanma' çağrısı

Ulusal Kanal canlı yayınına katılan Levent Kırca, Ergenekon davası kararları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Levent Kırca'dan 'ayaklanma' çağrısı
Levent Kırca'dan 'ayaklanma' çağrısı
GİRİŞ 05.08.2013 19:20 GÜNCELLEME 05.08.2013 19:20
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kırca, "Değerli dostlarımıza, yurtseverlere verilen bu cezalar gerçekten çok yüreğimi yaktı. Cezaları bekliyorduk çünkü bu bir oyundu. Bu oyunun başı sonu dizayn edilmişti. Bugünkü verilen kararlarda da insanları oraya sokmayarak, yakınlarını dahi mahkemeye sokmayarak bizi endişelendirdiler. Sonucun kötü olacağını hissettirdiler. Bundan sonra demokratik yollardan konu bizlere, demokratlara düşüyor " dedi.

Kırca, sözlerine şu şekilde son verdi: "Ayaklanacağız, demokratik yollardan haklarımızı arayacağız. İçerdeki dostları yalnız bırakmayacağız. Bir sanatçı olarak benim boynum kıldan ince, sonuna kadar bu yoldan yürüyeceğim. Bu konuda and içiyorum."

YORUMLAR 20
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    Darbedaşlarını çok özlediyse,. KAVUŞTURUVERİN HAKİM AMCALAR,sevaptır.
    Cevapla
  • Abdulkerim S. Buğra 10 yıl önce Şikayet Et
    Tıkın şunu da yanlarına.... Şu herifin bu kadar anarşi çağrısı, kışkırtması suç değil mi? Bunu da tıksınlar ötekilerin yanına. Onlara soytarılık yapar. Başka nasıl geçecek onca yıl içeride.
    Cevapla
  • Ahmet Kır 10 yıl önce Şikayet Et
    küfürbaz, ağzı bozuk komedyen müsveddesi.... Sana göre kimi içeri atmalıyız? Cevabı ben vereyim; Tabii ki en başta Tayyibi... Suçu=Vatanını ve Milletini sevmesi, sizin yiyip yuttuğunuz ülke kaynaklarını olağanüstü yatırımlara ve milletine aktarmsı! Oysa doğru olan, sizin gibi beleşçi haramilere PEŞKEŞ çekmesiydi.
    Cevapla
  • Yaşar Kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    BİR KONUDA DOĞRU SÖYLÜYOR.. İçerideki dostları yalnız bırakmıyacağız diyor ya o doğru yakında onların yanına gider.Suç olduğunu bile bile ayaklanma çağrısı yapması bunun işareti.Onları dışarı çıkarmayı beceremedik biz içeri girelim diye düşünüyor.Ne diyelim yolu açık olsun.
    Cevapla
  • Nihat KAAN 10 yıl önce Şikayet Et
    Yaşasın Hukukun Üstünlüğü. Yaşasın Demokrasi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!