AK Parti binasına yürüyen TGB'lilere tepki

Erzurum'da AK Parti İl Başkanlığı önünde İstanbul merkezli operasyona ilişkin açıklama yapmak isteyen Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi grupla vatandaşlar arasında yaşanan arbedeye polis müdahale etti.

AK Parti binasına yürüyen TGB'lilere tepki
AK Parti binasına yürüyen TGB'lilere tepki
GİRİŞ 29.12.2013 07:49 GÜNCELLEME 29.12.2013 07:49
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Yakutiye Kent Meydanı'nda toplanan TGB üyesi bir grup, ellerinde Türk bayrağı, döviz ve ayakkabı kutularıyla Semih Kobal Caddesi'nden AK Parti İl Başkanlığı'na yürüdü.

AK Parti İl Başkanlığı önünde güvenlik önlemi alan polis, grubun burada basın açıklaması yapmasına izin vermedi. Bunun üzerine yolun karşısında pankart açıp açıklama yapmak isteyen gruba, bazı vatandaşlar tepki göstererek grubun pankartını indirmek istedi.

TGB'lilerle vatandaşlar arasında çıkan kısa süreli arbedeye polis müdahale etti. Kaldırımda kalan TGB'lilerin açıklamalarına devam etmek istemesi üzerine çevre binalardaki bazı vatandaşlar da evlerinin balkon ve pencerelerinden göstericilerin üzerine çeşitli cisimler attı.

Bunun üzerine polis ekipleri de göstericileri Gürcükapı Polis Merkezi'ne götürdü. Burada bir süre bekletilen grup, polis araçlarıyla merkezden çıkartıldı. Olay sırasında dizi dönen bir polis memuru da hastaneye kaldırıldı.

YORUMLAR 13
  • athen slayer 10 yıl önce Şikayet Et
    Ağır tahrik var. Gezi den beri ağır şekilde tahrik ediyorlar. Gözümüzün önünde tencere tava yürüdüler şimdi de 17 aralık operasyonu ile tahrik ediyorlar. Ak partili seçmene uyarım tahriklere gelmesinler çünkü öfke önce sahibine zarar verir.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim. özellikle erzurum seçilmesi dikkat edilmelidir bu pskolojik harbe cevrilmiş durumda her aşaması önceden planlanmış durumda .. rehavete kapılınmamalı . aksi takdirde mısır suriye cevrilmek o kadar uzak deyil
    Cevapla
  • Bilge Kagan 10 yıl önce Şikayet Et
    yüzde elli. yüzde elli yürümeye baslarsa siyonist kuklasi laikciler saklanacak yer bulamaz.chpyi bu halk sonunda taslayarak yikacak
    Cevapla
  • halil demir 10 yıl önce Şikayet Et
    normal. tgb liler kendilerinden bekleneni yapıyor.Silivrideki babaları emretmiştir.Ancak silivrideki babaları başka kimlerlen ittifak kurmuş o önemli,dışardan bakan tarafsız birisine zaman ve bugün yazarlarını okutun, bunlar tgb'li der.Yıldıray oğur'un bugünkü yazısı muhteşem okumanızı tavsiye ederim.
    Cevapla
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    tayyip el muzaffer daima. unutmadan.. TGB ye cemaat mi gaz veriyor.hani,yürüyün biz de sizi bedava dersaneye alalım,burs verelim mi dediler acaba.niye olmasın.şu sıralar kimin ne olduğu belli mi.. ama düşman ortak..düşman TAYYİP EL MUZAFFER DAİMA..düşman bu işte..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!