Sağlam İrade'ye sağlam savunuş! VİDEO

Sivil Dayanışma Platformu tarafından bilboard ve metrolara asılan Sağlam İrade afişine zarar vermek isteyen grup neye uğradığını şaşırdı.

GİRİŞ 12.01.2014 12:33 GÜNCELLEME 12.01.2014 14:36
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

İstabul'da bir grup genç metroya asılan "Sağlam İrade" afişlerinin üzerine dalga geçen bir şeyler yapıştırmak istediler. Ancak hiç beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştılar.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NE SAYGISIZLIKTIR

Tek başına bir amca oturduğu yerden kalkarak afişin önüne geldi ve gençlere engel oldu. "Bu yaptığınız Türkiye Cumhuriyeti'ne saygısızlıktır" diyen amca Sağlam İrade afişinin üzerine herhangi bir şey yapıştırılmasına izin vermedi.

YORUMLAR 74
  • Barbaros Gülcan 10 yıl önce Şikayet Et
    Ersin.. Olcay.... Ersin Benim yorumumu okuyup yorum yaptığına eminmisin :) Kol kola yürüyoruz uyan kendine gel :) OLCAY... Senin yorumlarını okuyan hiç kimse senin Gezici olmadığını söyleyemez. Madem değilsin,O halde AK Parti karşıtlığı yaparken ki olabilir sonuna kadar saygı duyarım ama küçük görmeyi terk edip hakkaniyeti elden bırakma.. Birde o kick box olayında seninki resmen tehdit.. Bıçak mıçak falan :) Kendi yorumlarını oku yeniden, hak verirsin.
    Cevapla
  • cemil çift 10 yıl önce Şikayet Et
    O METRODA DEMEKKİ AKP Lİ KİMSE YOKMUŞ!!!. Bir kişi sadece bir kişi metroda hiç AKP li yokmuş
    Cevapla
  • Ersin Kartal 10 yıl önce Şikayet Et
    barbaros o halde sende de körü körüne akp karşıtlığı başlamış. Böyle bir Başbakana karşı fanatik olmayıp da ne yapacaktık? Adam gibi adam.
    Cevapla
  • emre 10 yıl önce Şikayet Et
    özendim bu abiye. bu abinin yerinde olmak böyle cesurca sözünü söyleyebilmek herkese nasip olmaz. Helal olsun yiğit adammış.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim . ümmeti muhammedin bu kutlu kandili hayırlara vesile olmasını tüm kalbimle dilerim.. her şey rabbimdendir bizler ümete düşen saflarımızı gönullerimizi RAHMAN ve RAHİM olan ALLAHc.c rızası için kuran yolu muhammet mustafa sünneti üzerine oldukdan sonra.. dünya bir olsa ne olurki zalimin oyununa karşı mazluman duası . hüküm sahibi RABBİM .. hayırlı kandiller ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar