Halkbank eski Genel Müdürü hakkında flaş karar

17 aralık soruşturması kapsamında tutuklanan Halkbank'ın eski genel müdürü Süleyman Aslan hakkındaki "mal varlığa tedbir" kararı kaldırıldı.

Halkbank eski Genel Müdürü hakkında flaş karar
Halkbank eski Genel Müdürü hakkında flaş karar
GİRİŞ 10.02.2014 17:46 GÜNCELLEME 10.02.2014 18:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

17 Aralık operasyonunda gözaltına alınıp tutuklanan Halkbank eski Genel Müdürü Süleyman Arslan'ın maaşı ve mal varlığı üzerindeki tedbir kararı bugün kaldırıldı.

Süleyman Arslan'ın avukatlarının itirazı üzerine dosyayı inceleyen İstanbul 14. Sulh Ceza Mahkemesi tedbirin kaldırılmasa karar verdi.

YORUMLAR 7
  • ismet yavuz 10 yıl önce Şikayet Et
    selahattin öksüz,. Tabiki en büyük hesap ve yargılayacak olan yüce Allah olacaktır. Bu ülkenin tek meselesi dershane meselesi miydi? Başörtü zulmü için niye kılını kıpırdatmayanlar, İmam Hatipler kapatılırken hiç organize olmayanlar, Merve Kavakçı meclisten kovulduğunda seyirci kalanlar, Hatta MERVE KAVAKÇI için bu kadına haddini bildirin diyen Ecevit'e ŞEFAAT ederim diyenler, Myanmar’da, Filistin’de, Suriye’de, Doğu Türkistan’da Müslümanlar için hiç Twitter üzerinden protesto eylemi yapmayanlar, Bu ülkeye 12 yılda, cumhuriyet tarihi boyunca yapılan hizmetleri yapan başbakana komplo kuranlar, Milletten himmet adı altında toplanan yardımları kendi amaçları doğrultusunda kullananlardan, Özellikle cemaat ve medyasının masum insanlara attığı iftiraların hesabını Allah (c.c.)'a verecektir.
    Cevapla
  • yaşar 10 yıl önce Şikayet Et
    kaldırmasa nolur. Atama otobüsüne biner gider
    Cevapla
  • Jackson 10 yıl önce Şikayet Et
    yormayın seloyu :). adam yargılamayı bitirmiş dışarı bıraksalar hükümet saldı içerde kalsalar bak suçlu :))
    Cevapla
  • Yavuz Selim 10 yıl önce Şikayet Et
    Siz nerde saklıyorsunuz. Sahi ya, cemaat topladığı himmetleri nerede saklıyor ve kimlerin hesabında tutuyor, bir açıklasalar hiç fena olmaz hani. Ayakkabı kutusuna gerek yok, biz çelik kasaya da razıyız.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim . yargı sonuçu ne olur bilemem ne varki yargılamada bazı idolojik düşünce sahiplerini ve fırsatcılar asla mnemun olmayacağı bir gercekdir. darbe girişimine karşı olan birisiyim yolsuzluk vb eylemler asla kabul edilmez ne varki bu hataya düşenler yargıda sonuçlanması beklenir . gercek yargılama sisteminde gönüller ferahlayacakdır . darbe yapanlar çıkarda aslında komplo oldugu beyan etseler aslında orda alınan paralar sahde ve darbeçiler tarafından giötürüldü deseler bile . idolojik sahipleri gene aynı sözlerin ardında olacaklardır .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?