Twitter'a erişim engellendi

Twitter yetkililerinin bazı linklerin kaldırılması yönündeki mahkeme kararlarını uygulamaması üzerine Twitter'e erişim engellendi.

Twitter'a erişim engellendi
Twitter'a erişim engellendi
GİRİŞ 21.03.2014 00:27 GÜNCELLEME 21.03.2014 06:30
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Bursa mitinginde yaptığı konuşmada twitter üzerinden dolaşan montaj kasetlere tepki gösteren Başbakan Erdoğan, "Twitter falan hepsinin kökünü kazıyacağız. 'Efendim işte uluslararası camia şöyle der, böyle der' hiç beni ilgilendirmiyor" demişti.

TWİTTER'A ERİŞİM ENGELLENDİ

Başbakanlık'tan yapılan yapılan açıklamadan sonra Twitter'a erişim kesildi. Türkiye'nin büyük bir kesiminde Twitter'a ulaşımın sağlanamadığı belirtiliyor.

Ayrıca Twitter'ın mobil aplikasyonu da şu anda çalışmıyor.

3G, kablonet ve uydunet'ten Twitter'a erişim yapılamazken, ttnet ve Superonline abonelerine şimdilik açık görünüyor.

TiB'DEN AÇIKLAMA

Telekonomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın internet sitesinde yapılan sorgulamada da "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı (TMK 10. maddesi ile görevli)'nin 20.03.2014 tarih ve sayılı kararına istinaden TİB tarafından koruma tedbirinin uygulandığı" ibaresi yer aldı.

YORUMLAR 35
  • Yasemin 3 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen instagram da face book ta kapatılsın
    Cevapla
  • ünal demirkalp 10 yıl önce Şikayet Et
    twitter yetkilileri ...... Hakan Fidan-Türkiye'nin Gururu Twitter Açık kalmak istıyorsa; 1- Türkiye'de büro açacak! 2- Türkiye'i ciddiye alacak, haddini bilecek, ve devlet yerine koyacak! 3 - Avrupa, ABD ve üst düzey ülkelerde açtığı bürolar gibi Türkiye'ye de büro açacak ! 2- Twitter Türkiye üzerinden kazandığı milyon dolarlarından vergisini verecek! 4 - İngiltere ve ABD başta olmak üzere yabancı ülkelerle her türlü bilgi paylaşımı yapan Twitter, Türkiye'ye de bilgi verecek, mahkeme kararını tanıyacak! Örnek: Bakın İngiltere! Adamlar Twitter üzerinden tutuklama yapıyor! Yaptırım olmayınca ağzı olan konuşuyor istediği yalanı milyonlara servis ediyor sokağa döküyor! Ukrayna'ya bakın! 4- Batılı ülkelerin ne dediği değil, T.C. Devletini'nin ülkemizin istikbali önemlidir. Ukrayna'da sosyal medyanın etkisiyle ülke bölündü! > Türkiyeyi kale almayanlar Türkiyenin gücünü gördüler, görecekler ! Twitter yarın göreceksiniz, Yetkililerimizle eşek gibi masaya oturacaklar!
    Cevapla
  • ayhan çorman 10 yıl önce Şikayet Et
    Devletimizin arkasındayız... Ne gerekiyorsa yapılsın .. Devletimizin bekası ve karışıklıkları engellemek için gerekiyorsa bütün sosyal paylaşım siteleri kapatılsın..
    Cevapla
  • mevhibe inal 10 yıl önce Şikayet Et
    ÇOK İYİ OLDU:::. BİRİLERİ gençleri parmağında oynatarak Bölgemizi karıştırma peşinde..
    Cevapla
  • osman 10 yıl önce Şikayet Et
    kuralsızlığa ve hukuksuzluğa dur demek. sosyal medya iyi ve hoş ama kişilik haklarına kesinlikle saygı duyulmalıdır. ülke yasalarına ve çıkarlarına aykırı durumlarda sosyal medya sitelerinin yöneticeleri ve sahipleri hesap vermek zorundadır. twitterin borsa değeri 15 milyar dolar civarındaydı, türkiye'nin bu kararı neticesinde herhalde bayağı bir düşmüştür, başka ülkelerin de türkiye'yi takip edeceği düşünülürse....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit