Erdoğan: Twitter'ın kökünü kazıyacağız

Başbakan Erdoğan, Bursa'nın Gökdere meydanında maşeri kalabalığa seslendi.

Erdoğan: Twitter'ın kökünü kazıyacağız
Erdoğan: Twitter'ın kökünü kazıyacağız
GİRİŞ 20.03.2014 17:24 GÜNCELLEME 20.03.2014 19:06
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İşte Başbakan'ın konuşmasından başlıklar:

- "Bir başbakanı, bir cumhurbaşkanını, bir bakanı dinleyemzsiniz. Mahkeme kararı falan alamazsınız böyle bir şey yok. Bunlar devletin kurumlarını, güvenli hat diye bizlere verilen telefonları bile dinleyecek kadar adiler alçaklar.

TWİTTER'IN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ

Mahkeme kararı çıktı. Twitter mwitter hepsinin kökünü kazıyacağız. Uluslararası camia şöyle der böyle der hiç ilgilendirmiyor. Türkiye Devleti'nin gücünü görecekler. Bunun özgürlükle alakası yok. Özgürlük birinin mahremine girmek değil. Buna fırsat vermeyeceğiz. Süratle bu adımı atıyoruz. Ülkemin güvenliği söz konusu." dedi.

Başbakan sözlerini şöyle sürdürdü:

4 bakanla ilgili fezleke dediler. Daha seçim var seçimden sonra yapsak olmaz mıydı? Ruh ikizleri bir araya geldiler. Meclis'in kapısını bilmeyenler dün oradaydı. Zannettiler ki AK Perti gelmeyecek. Nesıl gelmeyiz. Geldiler yeter sayısı sağladılar bizim arkadaşlar dışarıda bekledi sonra bizimkiler de girdi. Ne oldu? Takip ettim. Bunlar  Ak Parti'nin sayısını az zannettiler ortalığı karıştırdılar sonucu da şu oldu baktılar iş gitmiyor oylamaya gelice 151 kişi bunlardan kaldı. Ak Parti 259'la derslerini verdi. Bunlar akıllanmaz uslanmaz haddini bilmez.

YARGI ONU DA YASAKLADI

Ak Parti'nin bir bayrak reklamı oldu. Yargı onu da yasakladı. Bu da yasaklara girermiş. Diğer partiler de bayrağı getirsinler onun reklamını yapsınlar. Bayrak duygusu çok önemli.

KILIÇDAROĞLU'NUN BOZKURT İŞARETİ YAPMASI

Şimdi Kılıçdaroğlu da Rabia işaretini öğrenmiş. Ama o Kılıçdaroğlu, yapar. Ankara'da değişik değişik işaretler yapıyor. Nasıl oldu bilmiyorum, her işareti yapıyor. Çünkü göründüğü gibi olan değil, olduğu gibi olan değil, nereden gelirse toparlayayım peşinde. Omurgalı olmak lazım siyasette. Omurgasızdan bir şey olmaz.

YORUMLAR 17
  • Trapezus61 10 yıl önce Şikayet Et
    Twittt çivit. İnsanların mahremi kalmamış edepsizliğin diz boyu olduğu twitter ve facebook tüm aile yapısını gençlerin ve gelecegin bütünü kanını bozacak uygulamalar derhal kapatilmali özgürlük insanlarin ayibini özelini ortaya dökmek değildir bu bir cinayet anahtaridir. Ben Bir bilişimciyim Ve Yıllardir Pc Tamiri Bakım onarimi Yapmaktayim Bu işin Gercek Erbabiyim 15 yıldır sektördeyim ama Facebook um yok hiçbirşeyimde eksik değil gayet te kafam rahat xanax kullanan insanlarin girdiği psikolojiden bile daha beter zamanlari var bu uygulamalarin dikkatli olun.
    Cevapla
  • murat buyuklu 10 yıl önce Şikayet Et
    yanındayız başbakanım. tivit mivit kökünü kazı başbakanım. yanındayız her zaman. çocuklarımızı internete bağlayıp doğayı unutturan her şey kapatılsın. tivit, feys, yutup(Türkçe özellikle yazdım) hepsini kaldırın. hepsi abd'li yazılımcıları zengin etmekten başka bir işleve sahip değil.
    Cevapla
  • ERDAL EKİCİ 10 yıl önce Şikayet Et
    Bir Şarkı. Sonuna kadar yanındayız sayın Başbakanım,Twit Miwit...! gibi yozlaştırıcı nesneler,bize göre değil,Sayın Başbakanım.Kapatırsanız çok isabetli bir karar vermiş olursunuz.Çok Teşekkür ederiz.Sizi çok seviyoruz.Bir şarkısın sen; dillerden düşmeyen.Saygılarımızla
    Cevapla
  • arif aparı 10 yıl önce Şikayet Et
    30 MART MİLAD OLMALI. sayın Başbakanım 30 Mart Milat olmalı.Bugüne kadar etrafını saran cemaatçiler sizden tüm bu gerçekleri sakladılar.şimdi gerçekler su yüzne çıktı.30 marttan sonra Başta milli Eğitim,üniversite Yurtları,polis okulları temizlenmesi gerekiyor.ARTIK YETER.Ben oy verecem cemaatçiler bürokrat.SON VERİMEZSE SON OLUR.
    Cevapla
  • yusuf kenan 10 yıl önce Şikayet Et
    makine muh. - Başbakanı yanlış yönlendiren biri varsa paralel cemaatin medyasıdır. Eğer cemaat suçsuz olsaydı Fethullah Gülenin eğer bir alimse, gerçekten Allah dostu ise yapması gereken tek bişey vardı ve halende bu olmalı, şunu diyebilirdi "Yanlış yapılıyor, aramıza böcekler sızmış bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar. Kurun sulh meclisini ben de geliyorum. İslam için birbirimize karşılıklı hatalarımızı söyleyelim ve bir daha bu hatalara düşmeyelim." Ama yapamıyor neden?? Etrafı sarılmış biri arıyorsan bulmak zor değil ki??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak