Gökçek, twitter mitingini iptal etti

Twitter'ın mahkeme kararıyla erişime engellemesinden dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, twitter mitingini iptal etti.

Gökçek, twitter mitingini iptal etti
Gökçek, twitter mitingini iptal etti
GİRİŞ 21.03.2014 05:49 GÜNCELLEME 21.03.2014 11:26
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Siyasiler arasında twitter'ı en aktif şekilde kullanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 21 Mart'ta (bugün) yapacağı twitter mitingini erişim yasağından dolayı iptal ettiğini duyurdu. Gökçek twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: "Bugün Cuma namazından sonra yapacağımız twitter mitingini iptal ettim... twit alemine duyururum..."

YARIN BU DA KAPATILIR

Gökçek twitterı kullanmasını ise şöyle açıkladı; "Benim DNS ayarı açık olduğu için twit atabiliyorum. Muhtemelen yarın bu da kapatılır. Umarım sövenler ve sahte hesap kullananlar ders almıştır" dedi.

DÜNYADA BİR İLK OLACAKTI AMA...

Twitter'ı aktif şekilde kullanan Melih Gökçek, takipçilerine 'Sevgili twit alemi, orjinal bir teklifim var. Ankara'da bir 'twitter mitingi' yapalım mı? diye sordu. Takipçilerinden olumlu yanıt alan Gökçek, twitter mitingini nerede ve ne zaman yapalım? Diye öneri alarak Ankara'da twitter mitingi düzenlemek için kolları sıvadı ama miting yapacağı günün öncesinde twiiter'a erişim engellendi.



YORUMLAR 6
  • Nermin İnce 10 yıl önce Şikayet Et
    .... sahte hesaplar açanlara ve hakaret edenlere ders olur umarım bu engelleme.
    Cevapla
  • arif aparı 10 yıl önce Şikayet Et
    DELİKANLI TEPKİ NASIL OLUR ?. Bu işe tepki gösterenler lütfen delikanlı olalım.Bu günlerde size gezi parkında kumanya gönderenler kumanya gönderiyorlar mı? (CEVAP :HAYIR) 2002 de bir bilgisayarı 2000-3000 TL ye size satanlar bugün 300 TL ye satarak da kar ediyorlar.Yani Tayip Beyden önce Bir BİLGİSAYARDAN 1.700 TL nizi cebinizden çaldılar mı ?(Cevap EVET) Peki siz şimdi onlara hiç Tepki gösterdiniz mi? (Cevap HAYIR) Peki şimdi paranızı çalanlara tepki koymanız gerekmiyor mu?HADİ DELİKANLI OLUN.ÖNCE PARANIZI İSTEYİN SONRA DA Twitteri kendi çıkarları için montaj amacıyla kullananları dışlayın?
    Cevapla
  • Serkan Gergin 10 yıl önce Şikayet Et
    meşru olan. hukuk devletinde başkalarına hakaret etmeniz mümkün değil. buna rağmen kim bir hukuk devletinde özgür olmadığını söyleyebilir? onun için twitter'da da hakaretin ortadan kaldırılmasına yönelik tedbirler özgürlüğü kısıtlamak değildir.
    Cevapla
  • mehmet asil 10 yıl önce Şikayet Et
    !!!. Ülkenin bekası için, geleceğimiz bozmak isteyenler ve oyun kurmak isteyenler ders alsınlar.
    Cevapla
  • arif aparı 10 yıl önce Şikayet Et
    YASAK TWİTER. EEE Hakettiniz ama.Konuda komşuda bir bilgisayar bulamazken,bir Bilgisayarı 3.000 TL ye alırken ,evlerinizde internet yokken sesiniz çıkmıyordu.Bir defa şükretmezseniz,3.000 TL yerine 300 TL ye bilgisayar- tablet alıp da kader kıymet bimezseniz ,birde TEŞEKKÜR edeceğiniz yerde asılsız hakaretler iftiralar atarsanız böğle olur.HAKETTİNİZ HAKETTİNİZ.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı