Ümraniye’de dere taştı evleri su bastı

Ümraniye’de sağanak yağış nedeniyle dere taşınca ev ve işyerlerini su bastı.

GİRİŞ 01.06.2014 12:10 GÜNCELLEME 01.06.2014 13:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Anadolu yakasında etkili olan sağanak yağış, su baskınlarına neden oldu. Ümraniye Esenşehir Mahallesi’nde yağış nedeniyle dere taşınca, Muradiye sokakta bulunan ev ve işyerlerini su bastı. Bazı insanların yükselen su nedeniyle evlerinde mahsur kaldığı görüldü.

Evini su basan Cevdet Aybin isimli vatandaş, "Biz mağduruz şu rezilliği düzeltsinler. Su değil bu pislik zehir . Fabrikalardan gelen atık sular karışıyor. Bugün sabah itfaiye geldi gitti itfayenin yapacağı bir şey yok. İSKİ’nin gelmesi lazım dediler" şeklinde konuştu.

Çalıştığı marketi su basan bir kadın ise, "Ben burada çalışanım. Arkadaki dere taştı oradan çıkan su geldi marketin içine girdi. Biz içerideydik. İçeride müşteri de vardı, kendimizi dışarı zor attık" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • murat kılıç 9 yıl önce Şikayet Et
    Susuzluktan bağıs ediyoruz.. Soru şudur. Susuzluktan bağış ederken niye bu su büyük arıtma tesisleri yapılarak kullanıma getirileceğine denize yol almakta. Amerika bizden büyük bakın nasıl çözüm buldular. http://www.gtai.de/GTAI/Navigation/DE/Trade/maerkte,did=783882.html?view=renderPdf Bazı Teknolojileri takip edeceğimize yeniden dünyayı keşif etme mücadelesi vermeyelim. Diğer soruda bir ırmağı dereyi İstanbul'a yönlendirdik mi acaba Ekoloji alt üst olmuyor mu sormaktayım. İleri dönük düşünülmesi gerekmez mi.Günü kurtarma hesabı yapmaktamıyız ? Okadar su denize g
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!