Misafirperver serhat şehrin 19. yılı

Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Kilis'in il oluşunun 19 yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Misafirperver serhat şehrin 19. yılı
Misafirperver serhat şehrin 19. yılı
GİRİŞ 06.06.2014 10:14 GÜNCELLEME 06.06.2014 10:24

Milletvekili Dal, 6 Haziran 1995 yılında il olan ve binlerce yıllık geçmişe sahip serhat şehrimiz Kilis’in il olmasının 19. yıldönümünü en içten duygularımla  kutluyorum dedi. Gaziantep'ten ayrılarak il olan Kilis'in 19 yıl boyunca eğitim, sağlık, kültür, sanayi ve daha bir çok alanda kendini geliştirdiği ve ülkemizdeki gelişmiş iller arasına girmek için her türlü girişimde bulunduğunu söyleyen Milletvekili DaL, "AK Parti hükümetlerimizin yatırımlarıyla beraber Kilis'imiz il olduğu günden bu güne bir çok alanda kendini geliştirmiştir." dedi. 

Milletvekili Dal, "Yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Kilis'imizin başlıca problemlerinden içme suyu ve sulama suyu sıkıntısını yeni yapılan barajlarımızın bitmesiyle tamamen aşacağız. Organize Sanayi Bölgemiz'le ilgili çok ciddi girişimlerimiz bulunmakta. Bu girişimlerimizle de inşallah ilimizde işsizlik problemi ortadan kalkacak ." ifadelerini kullandı.

Henüz 19 yıllık bir il olmasına rağmen ülkemizde  kendini ispatlamış illerin cesaret edemeyeceği bir misafirperverliği Suriye'li kardeşlerimize gösterdiğini söyleyen Dal, Kilis'in tüm dünyaya insanlık dersi verdiğini ve Kilisli hemşehrileriyle  gurur duyduğunu belirtti..

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu