YHT'ye Kobra'lar eşlik etti

Yolcular arasında Başbakan Erdoğan'ın da bulunduğu Yüksek Hızlı Trene, Kobra helikopterle eşlik etti.

GİRİŞ 25.07.2014 13:59 GÜNCELLEME 25.07.2014 17:42
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İstanbul Ankara arası seyahat süresini 3.5 saate düşürecek Yüksek Hızlı Tren başta Başbakan Tayyip Erdoğan olmak üzere ilk yolcularıyla birlikte Ankara Garı'ndan Ekşişehire hareket etti.

Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Hattı saat 14.30'da Eskişehir Gar, 15.30'da Bilecik Gar ve 18.30'da Pendik Gar'da düzenlenecek törenlerle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak. Kobralar eşliğinde yola çıkan trenin ilk yolcuları Başbakan Erdoğan ve bürokratlar yoldu.

YORUMLAR 9
  • ÜlkeSavunucusu 9 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş Hangi Ülkedeyiz Demiş. Türkiyenin ne kadar tehlikeli bir bölge olduğunu sanırım sen bilmiyorsun :)
    Cevapla
  • turkabi 9 yıl önce Şikayet Et
    ELHAMDULILLAH . BU KORUMADAN MUTLUYUZ. Hatta daha da eklenirse, daha da mutlu oluruz. Kardeslerim Turkiyenin gecirdigi bu donem dunyada gorunmemis. Turkiyemiz 90 senedir kanimizi emen vampirlerden kurtuluyor Elhamdulillah. Basbakanimizin korumasi muazzam olmasa bir gun bile, Vallahi soylemeye dilim varmiyor, hatta yazamiyorum bile. Allahim Basbakanimizi koru, Amin.
    Cevapla
  • BÜNYAMİN EROL 9 yıl önce Şikayet Et
    hatırla. Hz. Ömer, Hz.Osman, Hz.Ali nasıl şehit oldu. ayrıca obama nasıl korunuyor, putin nasıl korunuyor. baktın mı? bu ülkede kripto yahudi kripto ermeni çok. bu ülkede bizden olmayan ama bizim gibi gözüken çok münafık faaliyette.
    Cevapla
  • Özgür Adam 9 yıl önce Şikayet Et
    Hangi ülkedeyiz, Neyden Kimden korkuyorsunuz.. Ne kadar acı bir durum. Kendi ülkemde tren yolculuğu yaparken neyden korkuyorsun arkadaş. Kobralarla geziyorsun.
    Cevapla
  • olcay çelik 9 yıl önce Şikayet Et
    osman öztürk. o sadece işini yapan bir memur. ne yüklendiyse onu söyler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den her yıl 30 milyar TL çalıyorlar!
İsrail ordusu Gazze’deki BM binasını bombaladı