Feribotta korku dolu anlar!

Bursa'nın Mudanya ilçesinden İstanbul Kabataş'a gitmek üzere 18.45'te hareket eden BUDO'ya ait feribotun su almaya başladığı iddia edildi.

GİRİŞ 18.08.2014 00:25 GÜNCELLEME 18.08.2014 01:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yenikapı seferini yapan feribot denizde fırtınaya yakalandı.Feribotta bulanan yolcular arasında fenalık geçirenler olduğu bildiriliyor.

Mudanya - Kabataş seferini yapan Bursa Büyükşehir Belediyesi feribotunun kötü hava koşulları nedeniyle Bozburun açıklarından geri döndüğü bildiriliyor.

Öte yandan, BURSA Büyükşehir Belediyesine Mudanya-Kabataş seferini yapan Emir Sultan isimli feribotun, Bozburun yakınlarında olumsuz hava koşulları nedeniyle camı patladı.

Yaşanan olay üzerine feribotta bulunan yolcular panik yaptı. Yolcular, can yeleklerini giyirken feribot, hareket noktası olan Mudanya'ya geri döndü.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • suna 9 yıl önce Şikayet Et
    Ayakta yolcu var, bu ne iş?. Sonra da can güvenliğinden bahsedersiniz? Otobüs olanlar küçük olduğu için sarsılma ,bulantı hissettirme oranı daha yüksek oluyor. Bir de fırtınaya yakalandınız mı Allah yardımcımız olsun. Bir de özelleştikten sonra temizlik bakım hak getire özellikle mescit leş gibi kokuyor. Ama bir simiti 4,75 tl ye satmasını biliyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı