PKK'nın uyuşturucu operasyonu iddiasına soruşturma

Terör örgütü PKK'nın Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonu düzenlediği iddialarına karşı soruşturma başlatıldı

PKK'nın uyuşturucu operasyonu iddiasına soruşturma
PKK'nın uyuşturucu operasyonu iddiasına soruşturma
GİRİŞ 18.08.2014 16:39 GÜNCELLEME 18.08.2014 16:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H’liler Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde dün gece Melik Ahmet ve Gazi Caddeleri üzerinde uyuşturucu operasyonu düzenlediğini iddia etti. YDG-H’liler sosyal paylaşım sitelerine koydukları operasyona ait olduğu iddia edilen fotoğraflarda, yüzleri kapalı kişilerin ellerinde tabanca ve sopalar bulunduğu görüldü. Fotoğraflarda, bir işyerinin ateşe verildiği, sokaktaki bazı kişileri silah tehdidi ile sıraya dizildiği ve torbacılık yaptığı iddia edilen bir kişinin de dövüldüğü görüldü.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, söz konusu bölgede kendilerine yangın olduğuna dair ihbar gelmediğini bildirdi. 

BAŞSAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

İddialar üzerine Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Başsavcılık, olayla ilgili fotoğraf ve görüntüleri incelemeye alarak, şüphelilerin kimliklerini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR 1
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    ÇOK MÜHİM. Burda anladığım,baş gelir kaynağı uyuştucu olan PKK.... Uyuşturucu kullanımının kürt gençleri arasında yayılmasını istemiyor,çünkü kürt gençleri onlara pkk elamanı olarak lazım. ve burda PKK nın uyuşturucu ticaretinin baş müşterisi TÜRK GENÇLERİ inden seçiliyor anladığım kadarıyla. maksat hem PKK ya gelir sağlamak,hemde Türk gençliğini uyuşturucuya alıştırarak,Türk leri saf dışı bırakmak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!