Futbolun usta isimleri Muş'ta buluştu

‘Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor’ projesi kapsamında, efsane futbolcular, çözüm sürecine destek için Muş'a geldi.

Futbolun usta isimleri Muş'ta buluştu
Futbolun usta isimleri Muş'ta buluştu
GİRİŞ 10.09.2014 23:32 GÜNCELLEME 10.09.2014 23:32

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor’ projesi kapsamında, Türk futbolunun efsane futbolcuları, çözüm sürecine destek için Muş'a geldi. Futbolun ustaları Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Şaş, Ali Gültiken ve Semih Yuvakuran, geldikleri Muş'ta düzenlenen etkinliklere katılacak.

Vali Vedat Büyükersoy'un katıldığı akşam yemeğinde futbolculara Muş üzümü ikram edildi, yöresel oyunlar izletildi. Gecede konuşan efsane gölcü Tanju Çolak, “Bizler bu gün gençler için Muş'a geldik. Bizler barış süreci için buradayız. Burada gençler ile bir araya gelip, maç yapacağız. Caddelerde yürüyeceğiz.” dedi. 

Futbolun ustalarına ev sahipliği yapan Vali Vedat Büyükersoy, “Muş'a çözüm sürecine destek vermeniz izin buraya gelmeniz bizi mutlu etti. Çözüm süreci 2002'de başladı. O günden buyana birçok hukuki değişiklikler yapıldı. Yapılan değişikliklerle hukuk alemindeki eşitsizliklerde giderilmiş oldu.” şeklinde konuştu.

Eski futbolcular yarın ise Muşlu gençler bir araya gelerek panele katılacak ve kahvaltı yapacak. Ayrıca ünlü sporcular ve belirlenecek gençler arasında Muş Şehir Stadyumu'nda maç organizasyonu yapılması planlanıyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı