Hakkari'de yine aynı görüntü! Ortalık karıştı

Kepenklerin kapalı olduğu Hakkari'de sessizlik yerini yine olaylara bıraktı.

GİRİŞ 01.11.2014 16:06 GÜNCELLEME 01.11.2014 16:06
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

1 Kasım yürüyüşü için binlerce kişi Bulvar Caddesi üzerinde bulunan belediye binası önünde toplandı. HDP Hakkari Milletvekili Adil Zozani ve beraberinde bulunan binlerce kişi ellerindeki değişik pankartlarla yürüyüşe geçti. Yürüyüşte, "Kobani yalnız değildir" şeklinde sloganlar atıldı.

Çocukları Kobani’de hayatını kaybeden ailelerin konuşmaları, şiir ve Kobani ile ilgili konuşmaların yapılması esnasında, yüzleri kapalı bir grup belediye binası karşısında bulunan bir banka şubesi ATM’sine molotofkokteylleri ile saldırdı. 

PARTİLİLERDEN SALDIRGANLARA TEPKİ

Bunun üzerine kalabalık alandan dağılmaya başladı. Bazı partililer ise banka şubesine saldıranlara tepki gösterdi. Ara sokaklara kaçan grubun olay yerine gelen zırhlı araçları taşlaması üzerine polis gaz bombası ile müdahalede bulundu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 40
  • ayşe 9 yıl önce Şikayet Et
    Kobani yalnız değil. Arkasında ABD var. BİJİ OBAMA!
    Cevapla
  • ali r arslan 9 yıl önce Şikayet Et
    kürtler bu olaylardan sonra müslümanlıktan söz edemez.acaba camiye gittiklerinde ne düşünüyolar? hdp zihniyetini islamdan üstün göre kürtler için yaşasın cehennem.
    Cevapla
  • hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    12 yıldır iktidarı destekliyorum ama artık bu teröristlere sert tedbirler alınmadığı için eski bağlılığım azaldı.umarım seçimlere kadar sert bir tedbir alırlar.yoksa yemini bozup en kızdım adama oy vereceğim.işin kötüsü çevremde bunu düşünenlerin sayısı bir hayli fazla
    Cevapla
  • vatan 9 yıl önce Şikayet Et
    Artık bırakalım ya şu kardeş laflarını . Kardeş kardeşe bunu yaparmı . Neden hep kardeşliği biz yapıyoruz da kalleşliği onlar yapıyor . Bundan Sonra herkes , Özellikle de Kürt Vatandaşlarımız hangi safta olduğunu belli etmelidir. Suyunu içip ekmeğini yediği Türkiye Cumhuriyeti ne sadakat mi , Yoksa Vatan Hainliği mi .
    Cevapla
  • orhan 3755 9 yıl önce Şikayet Et
    insan değiller.kendileri bu ülkeden gitsin yeter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi