İstanbul'un 12 ilçesinde 4 günlük su kesintisi

İSKİ, İstanbul'un Anadolu yakasında bulunan 12 ilçede 24 Kasım-28 Kasım tarihleri arasında su kesintisi yaşanacağı duyurdu.

İstanbul'un 12 ilçesinde 4 günlük su kesintisi
İstanbul'un 12 ilçesinde 4 günlük su kesintisi
GİRİŞ 20.11.2014 09:04 GÜNCELLEME 20.11.2014 12:19
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisleri Trafo Merkezleri’nde yapılacak olan elektrik sistemleri revizyon çalışmaları sebebiyle; 24 Kasım 2014 Pazartesi 09:00 ila 28 Kasım 2014 Cuma günü 03:00 saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelere kesintisiz su verilemeyecektir.

Çalışma sebebiyle kesintisiz su alamayacak bölgeler ;

Maltepe - Kartal - Pendik - Tuzla - Ataşehir - Adalar - Kadıköy - Sancaktepe - Çekmeköy - Ümraniye - Beykoz ve Üsküdar İlçeleri 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 21
  • G.Osman Paşaoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    cehape döneminde şöyleydi böyledi diyen arkadaşlara bu zihniyet ne yaptı diye sorulunca ilk önce su sorununu halletti diyordular. hiçbirşeyi halletmedikleri ortaya çıktı. sadece gün geçirilmiş, yüce Elah'ın merhameti ile bugünlere gelmişiz. bugünden sonrada rabbül aleminin merhametinden başka sığınacak bir yerimiz yok. dua edelimde yağışlar olsun, kar yağsın..
    Cevapla
  • yusuf kural 9 yıl önce Şikayet Et
    Enerji Sektöründe 20 yıldır çalışan birisi olarak gerçekten amatörce davranılarak yapılan bir uygulama.Yazık günah bukadar vatandaşa.Dalga geçer gibi;Trafo merkezine dokunmadan yedek bir merkez oluşturup kimseyi mağdur etmeden kısa kesintilerle bu iş çözülür.biraz maliyetli olur ama en azından yedekli bir sisteme sahip olunur.
    Cevapla
  • derya 9 yıl önce Şikayet Et
    bence kadıkoye 1 sene su vermeyin zaten musluman yok orda abdestede gerek yok
    Cevapla
  • yavaş. 9 yıl önce Şikayet Et
    yarın mahşer gününde yükünü kaldırabileceğin sözü söylemen dileğiyle...
    Cevapla
  • ismail 9 yıl önce Şikayet Et
    ya kardeşim insanı çapulcu yapmanın peşinde bu hükümet, neyin kafasını yaşıyorlar, neyin peşindeler belli değil. Öyle büyük ülke olduk, şöyle büyük ülke olduk diyorsun sonra memleketin yarısına 4 gün su yok diyorsun YUH be yuh. 3 adamla yapacağına 100 adamla yap
    Cevapla
  • Duayen 9 yıl önce Şikayet Et
    Temiz toprak bulmak lazım şimdiden:))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdullah Ağar PKK'ya dev operasyon öncesi uyardı: Bu şeytanlık inşallah olmaz!
İsrail polisi, Türk vatandaşını şehit etti