Tokat'ta tehlikeli gerginlik!

Tokat’ta öğrencilerin düzenlediği konsere tepki gösteren ülkücü gençlerin yürüyüşü sırasında gerginlik yaşandı.

Tokat'ta tehlikeli gerginlik!
Tokat'ta tehlikeli gerginlik!
GİRİŞ 14.12.2014 20:39 GÜNCELLEME 14.12.2014 20:39
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde okuyan bir grup öğrenci, bir düğün salonunda konser düzenledi. Karşıt görüşlü öğrencilerin düzenlediği konsere tepki gösteren Ülkü Ocakları üyesi gençler, mensupları toplanarak yürüyüş yapmak istedi. Cumhuriyet Meydanı'ndan Türk bayrağı açarak 'Korkaklıkta ar ilerlemekte şeref var' yazılı pankartla yürüyüş yapmak isteyen ülkücü gençlere polis müdahale etti. Yaşanan kısa süreli gerginliğin ardından İl Emniyet Müdürü Fikri Yalman, Tokat Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yay ile görüşme yaptı.

Yapılan görüşmenin ardından grup, “Tokat'ta PKK istemiyoruz” sloganları atarak Taşhan önüne kadar yürüdü. Taşhan yanındaki park önünde basın açıklaması yapan Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yay, Tokat’ta PKK’nın yapılanmasına izin vermeyeceklerini ifade ederek, “BDP'nin düzenlemiş olduğu toplantı adı altında üniversitede ve Tokat'ın içerisindeki yapılanma hamlelerine karşı bu yürüyüşü tertip ettik. Bizlerin derdi milletin ve memleketin birliği bütünlüğü içindir. Bizler Tokatlı ülkücüler ve milliyetçiler olarak BDP'yi ve yapılanmasını burada istemiyoruz. Burası Anadolu'dur, burada PKK'ya yer yoktur" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • TOKATZEDE 9 yıl önce Şikayet Et
    Tokat "ben milliyetçiyim" naraları atıp, dürüstlükle çok alakası olmayan insanlarla doludur, muhakkak dürüst insanlarda vardır ama bana genelde bu tarz insanlar denk geldi.
    Cevapla
  • hakan haklı 9 yıl önce Şikayet Et
    artık bu ülkücü dediğimiz kışkırtıcılara müdahale edilsin bir zahmet ülkeyi kendi çıkarları için karıştırmaya devam ediyorlar o pankart da onları anlatmış o kadar delikanlısınızda neden gidip güneydoğuda yapmıyorsunuz bu delikanlılığınızı mahalle delikanlıları.bi tutturmuşlar pkk başkada bişey yok az ileri görüşlü olun geride gelmeyin ya
    Cevapla
  • Gurur Duydum... 9 yıl önce Şikayet Et
    Memleketimle bir kez daha gurur duydum... Pkknın bu şehirde yeri yok.
    Cevapla
  • mesut 9 yıl önce Şikayet Et
    aslan anadolu ne varsa sende var ne yapacaksan yine sen yapacaksın, malazgirtte, çanakkalede yaptığın gibi...
    Cevapla
  • cetin 9 yıl önce Şikayet Et
    ey ülkücüler, milliyetçiler ülkeyi kendi ellerinizle böldüreceksiniz.
    Cevapla
  • Tamer 9 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne içtin arkadaş...Ayıp yahu ayıp Güneydoğu çoktan bölünmüş ve sen Ülkücüler ülkeyi bölecek diyorsun. Hayatımda hiç MHP ye oy vermedim ama senin düşüncende çok saçma Ülkeyi MHP değil HDP-PKK ikilisi bölüyor sen uzaydanmı yorum yazıyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi