Yurtta kış

Çanakkale, Balıkesir, Manisa ve İzmir'in iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde yoğun sis, hafif zirai don olayı ve buzlanma bekleniyor

Yurtta kış
Yurtta kış
GİRİŞ 13.01.2015 14:23 GÜNCELLEME 13.01.2015 14:23

Ccedil;anakkale, Balıkesir, Manisa ve İzmir'in iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde yoğun sis, hafif zirai don ve buzlanma bekleniyor.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, 12 ve 13 Ocak arasında metrekareye düşen yağış miktarı İzmir'de 25,3, Manisa'da 41,2, Çanakkale'de 32,4, Aydın'da 13,2, Balıkesir'de ise 21,8 olarak ölçüldü.

Aydın il geneli ile İzmir’in güney ilçelerinde görülecek hafif yağışların ardından, bölgede pazartesi gününe kadar yağış olmayacak.

Çanakkale, Balıkesir, Manisa il geneli ile İzmir’in iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis görülecek.

Bölgede 3 gün boyunca iç kesimlerde gece ve sabah saatlerinde hafif zirai don olayı ve buzlanma bekleniyor.

Hava sıcaklıkları artarak mevsim normallerinde seyredecek. Gündüz hava sıcaklığının kıyı kesimlerde en yüksek 13/15, iç kesimlerde 12/16 derece, gece en düşük hava sıcaklığının ise kıyılarda 3/6, iç kesimlerde ise -2/2 derece olması öngörülüyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!