Yol kapatan gruptan 15 kişi gözaltına alındı

Siirt'te Eruh karayolunu barikatlarla trafiğe kapatmak isteyen PKK sempatizanı çoğu çocuk 15 kişiyi gözaltına aldı.

Yol kapatan gruptan 15 kişi gözaltına alındı
Yol kapatan gruptan 15 kişi gözaltına alındı
GİRİŞ 22.01.2015 17:50 GÜNCELLEME 22.01.2015 17:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Siirt'te Eruh karayolunu barikatlarla trafiğe kapatmak isteyen PKK sempatizanı göstericilere müdahale eden polis, yaşanan arbede sonunda, çoğu çocuk 15 kişiyi gözaltına aldı.

Kadın Doğum Hastanesi önünden geçen Eruh Karayolu'na çıkan yaklaşık 100 kişilik bir grup, barikat kurarak yolu trafiğe kapatmak istedi. Önlem alan polise de taşla saldıran grup üyelerine, dağılmaları yönünde defalarca uyarı anonsları yapıldı. Ancak tüm çabalara rağmen dağılmayarak polise taş atmaya devam eden göstericilere müdahale edildi. Müdahale sırasında sivil ve resmi kıyafetli polisler, mahalle aralarına kaçmaya çalışan göstericileri takip etti. Kaçmaya çalışan göstericilerden çoğu çocuk 15 kişi gözaltına alındı.

TAŞ ATMAMIZI İSTEDİLER

Gözaltına alınan gösterici çocuklardan biri, kendisini götüren polise, "Bizi bıçak zoru ile korkutarak, taş atmamızı söyleyen abiler vardı. Ben daha çocuğum sabıkam yok" diyerek, kendisini serbest bırakmasını istedi. Çıkan arbedenin ardından göstericiler ara sokaklara kaçarak kayıplara karıştı.

YORUMLAR 5
  • geleceğin anarşistleri 9 yıl önce Şikayet Et
    Taş atıp birinin kafasını yarsa gözünü çıkarsa bu çocuk suçsuz mu diyeceğiz şimdi. İşte kısasa kısas yapılsa bakalım kaç kişi adam gibi meydanlara çıkacak.Bu şekilde bu çocukların hem ahireti hem dünyası kararıyor.
    Cevapla
  • Fevzi 9 yıl önce Şikayet Et
    Tabi mobese kameralari sökülürken bölge halki tepki koyup engellemezse, sonucta o halkin cocuklari daha rahat kirli islerde kullanilir ve poliste görüntü olmayinca delil bulmakta zorlanir. Sonra kalkip bütün sucu devlette bulurlar.
    Cevapla
  • tuncer 9 yıl önce Şikayet Et
    Akli basinda hic bir kurt ana baba cocugunu pis islere atmaz.
    Cevapla
  • anti satan 9 yıl önce Şikayet Et
    devlet o abilerinde ablalarında babalarında kim olduğunu pekala biliyor ama nedense çocukları sorgulayıp basına veriyor ne denirki!?ergenekon paraleller ırkçılar ajanlar hainler'e hiç birşey olmaz bu ülkede galiba hepside gayet rahattırlar.
    Cevapla
  • Tahir 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben siirtte yaşıyorum. aileler çocuklarıyla ilgilenmezse başkaları bu çocukları kullanır. bunu her zaman yaşıyoruz. Polisle olacak iş değil bu. bu iş ailede biter.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Simit fiyat tarifesinde yeni karar!
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?