CLK Akdeniz ve Akdeniz Elektrik yetkilileri muhtarlarla buluştu

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ ve Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ genel müdürleri, muhtarlarla bir araya geldi.

CLK Akdeniz ve Akdeniz Elektrik yetkilileri muhtarlarla buluştu
CLK Akdeniz ve Akdeniz Elektrik yetkilileri muhtarlarla buluştu
GİRİŞ 29.01.2015 11:18 GÜNCELLEME 29.01.2015 11:18

Merkez ilçelerdeki mahallelerin muhtarlarına yönelik düzenlenen yemeğe, CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Halit Bakal ve Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ Genel Müdürü Murat Yiğit katıldı.

Halit Bakal, yemekte yaptığı konuşmada, 2015 yılındaki yeni projeleri ve kampanyalar hakkında bilgi verdi. Murat Yiğit ise şirketlerinin Antalya'ya büyük önem verdiğini söyledi. Yıllardır biriken sorunları çözmeye kararlı olduklarını belirten Yiğit, "Bu nedenle şimdiye kadar görülmemiş bir yatırımı bölgeye getirmeyi hedefliyoruz. Sizlerin görüş ve önerileri bizler için bu noktada çok önemli. Lütfen gördüğünüz aksaklıklar ve eksiklikleri bizlerle paylaşın. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütelim" dedi.

Muhtarların telefon numaralarını 186 arıza hattına yüklediklerini anlatan Yiğit, "Bundan sonra muhtarlarımız aradığında telefonun başındaki operatör arayan kişinin muhtar olduğunu bilecek. Hemen ilk sıraya alarak en kısa sürede muhtarın talebini alacak. Böylelikle muhtarların şikayetleri ve talepleri çok daha kısa sürede bizlere ulaşacak" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...