"Benim Hayatım Benim Seçimim" projesi

"Erasmus Stratejik Okul Ortaklığı" kapsamında oluşturulan projenin genel koordinatörü Fernandez, Ezine Celalettin Topçu Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti

"Benim Hayatım Benim Seçimim" projesi
"Benim Hayatım Benim Seçimim" projesi
GİRİŞ 22.02.2015 09:02 GÜNCELLEME 22.02.2015 09:02

quot;Erasmus Stratejik Okul Ortaklığı" kapsamında oluşturulan "Benim Hayatım Benim Seçimim" projesinin genel koordinatörü Jose Mari Fernandez, ortaklar arasında yer alan Ezine Celalettin Topçu Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Komisyonu'nun verdiği hibeyle yürütülen, İspanya, Hollanda, İsveç ve Fransa'ndan okulların bulunduğu projeye Türkiye'den Ezine Celalettin Topçu Anadolu Lisesi kabul edildi.

Projenin genel koordinatörü Fernandez, okulu ziyaretinde yaptığı açıklamada, Türkiye'nin bu projede yer almasını istediğini söyledi.

Fernandez, projenin farklı ülkelerdeki öğrencilerin birlikte çalışma ve iletişim konularına güzel bir fırsat vereceğini bildirdi.

Okulun İngilizce Öğretmeni Meral Yavuz Kartal ise projenin 3 yıl süreceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"3 yıl içinde ortaklarımızla öğrenci ve öğretmenlerden oluşan küçük grup karşılıklı ziyaretler gerçekleştirilecek. Projenin üç temel konusu sağlık, yiyecek ve sağlıklı ilişkiler. Bu proje öğrencilere Avrupa'da ki ortak ülkelerle birlikte çalışma ve iş birliği sağlama fırsatı verecek. Öğrenciler farklı kültürleri ve yaşam şekillerini tanıyarak daha geniş bir yaşam becerisine sahip olacak. Proje kapsamında çeşitli etkinlikler yapılacak."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!