Teröristler, Savcı'yı 'Fransız onlusu'yla katletti

İstanbul Adliyesi'nde katledilen Savcı Kiraz'ın odasındaki incelemelerde saldırganların kullandığı belirlenen tek bir silah bulundu.

Teröristler, Savcı'yı 'Fransız onlusu'yla katletti
Teröristler, Savcı'yı 'Fransız onlusu'yla katletti
GİRİŞ 01.04.2015 21:46 GÜNCELLEME 01.04.2015 21:50
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda iki DHKC üyesi tarafından saatlerce rehin tutulduktan sonra katledilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın 6. kattaki odası, olayın ardından incelemeler için kapatıldı. Olay yeri inceleme ve terörle mücadele şubesi polisleri gün boyu yaptığı incelemeleri akşam saatlerinde bitirdi. 

Savcı Kiraz'ın 6. kattaki odasında 7.65'lik, "Fransız onlusu" diye tabir edilen silah bulundu. Saldırganların bu silahı kullandığı belirtildi.

Silah inceleme için Emniyet'e götürüldü. Adliye kaynaklarından edinilen bilgiye göre odada tek silah bulundu. Saldırganların sadece birinde silah olduğu öğrenildi.

KAYNAK: AL JAZEERA
YORUMLAR 8
  • defakto 9 yıl önce Şikayet Et
    Hala başarili operasyon diyorlar rkadas sen zaten iki saldirgani sıkıştirmizsin, onlarin olmesi zaten olagan bir sey. muhim olan ordaki savcinin sag kurtarilmasiydi. Operasyon başarili filan degildi. Yok mu senin keskin nisancin karsi pencereden bir atisla isi bitirecek , ne bilim yok mu elinde anlik goz kamaştiran Flashbangun veya CS gazi bodoslama saldirmadan odadakileri aninda etkisizleştirecek. Kalkmiş bana 10 dakika catismis sanki kirsalda teroristle catisiyor! Icerde oldurecekleri 46 yillik bi emek var! Boşubosuna savci olduruldu sebebi ilk olarak savciyi devlet memuru haline donusturendir ikincisi de polistir. Allah size birakmasin!
    Cevapla
  • yavuzun oğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    acaba çok vahim sonuçlara mı ulaşılacakdı da savcıyı şehit ettiler korkusuzu sindiririz mi dediler bence bu dava daha dikkatli büyük bir heyet ile acil bakılıp prosüdürleride hızla çalıştırıp sonuca gitmeliler ne varsa ortaya çıksa acaba çok mu şaşırız sonunda diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • cahil 9 yıl önce Şikayet Et
    mesajı anlamayanlara: bu işi fransa yaptı denmek isteniyor yada bu iş fransızların üstüne yıkılmak isteniyor, sonuç: fransa ile uzak durun yada fransız toprağı sayılan kuzey afrikada türklerin ne işi var mesajı var(libya da çıkar çatışması olabilir). devlet daha iyisini bilir birilerinin ayağına basılmış acımışda.
    Cevapla
  • cahile 9 yıl önce Şikayet Et
    harbiden çok cahilsin keşke sussan
    Cevapla
  • salih 9 yıl önce Şikayet Et
    ne diyon sen ya silahin krali ufak caplarda Tipi guzel uzun omurluk sevilecek silah o ne kulusturu be
    Cevapla
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    heh tamam şimdi silahı hangi teröristin kullandığını anlamak için Şehit savcımızın vücudundan çıkan kurşunlarla karşılaştıralım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu