Vali Öz, saldırıdaki silahı açıkladı

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'den son açıklama: Fenerbahçe saldırısında kullanılan silah av tüfeği

Vali Öz, saldırıdaki silahı açıkladı
Vali Öz, saldırıdaki silahı açıkladı
GİRİŞ 05.04.2015 10:24 GÜNCELLEME 05.04.2015 10:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yönelik silahlı saldırıya ilişkin çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Çeşitli bilgiler var. Arkadaşlarımız toparlıyorlar ama şu an ulaşılmış veya alınmış bir şey yok" dedi.

Vali Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçının ardından sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüse Karadeniz Sahil Yolu'nda yapılan silahlı saldırıya ilişkin çalışmaların tüm yönüyle titizlikle sürdürüldüğünü anlattı.

Konunun takip edildiğini vurgulayan Öz, "Çeşitli bilgiler var. Arkadaşlarımız toparlıyorlar ama şu an ulaşılmış veya alınmış bir şey yok. Farklı bilgiler var" diye konuştu.

ŞOFÖRÜN SAĞLIK DURUMU İYİ

Öz, saldırıda yaralanan otobüs şoförünün sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "En büyük teselli o. Durumu çok sıkıntılı gibi gözükmüyor. Dün zaten ihtiyaten uyutmuşlardı. Hayati fonksiyonları çalışıyor. Bugün normale döner" dedi.

Vali Öz, saldırıda kullanılan silahla ilgili de "Silahın cinsi, büyük ihtimale av tüfeği. Tüfekle atılmış bir kurşuna benziyor" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 7
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    akşam ntvsporda hasan şaş önder özen aptalca açıklamalar yapıyor bide tabi mahmut uslu akıllı olun devlete meydan okumayın suçlu kimse yakalanır
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Valim enazindan açıklama yapmış ne istiyorsunuz gidip suçluyu mu bulsun
    Cevapla
  • ÇAPANOĞLU 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayıın Valim av Tüfegi ne zamandan beri taş atiyor önce taş de sonra metal parca var de sonrada av Tüfegi diye aciklama yap, bu bir Terör saldirisidir gereği hemen yapilsın.
    Cevapla
  • Kendal Ağa 9 yıl önce Şikayet Et
    Futbol = Düşük zaka belirtisi. Tutunacak dalı olmayan ne kadar yarım akıllı varsa fanatik. En fazla yüzde 1 istisnası vardır. Futbol yorumcularına programlarına bakın oradaki seviyeyi görün sizi fikir verecektir. Sabah akşam maç izleyen futbol programı seyreden futbol konuşan futbol gazetesi okuyan kim varsa onlardan uzak duruyorum. Kafası çalışmayan adam eğlencesinden başka birşey değil.
    Cevapla
  • kuruoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    doğru çok basit bir oyun olduğu için herkes yorumcu antröner hakem futbolcu
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Memlekette birtakım insan nüspetteleri olay olsada yetkilileri yalanlasak diye bekliyorlar.güzel türkiyem..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adana'da başıboş köpek sürüsü yaşlı kadını parçaladı
En fazla altın üreten ülke açıklandı! Yılda 370 ton ile zirvede...