Korsan tahliye kararıyla ilgili ilginç gerçek

Paralel yapı davasında tutuklu bulunan 75 kişinin tahliye bilmecesi olayı için Fethullah Gülen'in 1 hafta önce talimat verdiği ortaya çıktı.

GİRİŞ 26.04.2015 02:04 GÜNCELLEME 26.04.2015 02:06
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Hukuki kaos yaratmak isteyen paralel medya, bu gece tahliyelerin yapılacağını söyleyerek algı operasyonu yarattı. İstanbul 29. Asliye Ceza Mahkemesi'nin Sulh Ceza Hakimliklerinin Paralel Yapı soruşturması kapsamında tutuklanan 75 şüphelinin dosyalarına bakamayacağına ilişkin kararı mahkeme kararıyla yok hükmünde sayıldı.

GÜLEN TALİMATI 1 HAFTA ÖNCE VERMİŞ

Ancak Cemaat lideri Fethullah Gülen'in bu talimatı bir hafta önce verdiği ortaya çıktı. Osman Şimşek, twitter hesabından Fethullah Gülen'in tahliyeler hakkında "Allah hükmünü verirse kimse geri çeviremez. Fakat O dilemezse... Hele biz bir kere daha amin diyelim" ifadeleriyle ettiği duanın videosunu yayınladı.

YORUMLAR 29
  • vatansever yurttaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne düşmanlık varmış adamların içinde vatana millete karşı arkadaş bu ne yahu, insan utanır biraz be sizin zarar vermeye çalıştığınız ülke, bu toprak besledi sizi yıllarca yeter düşün milletin yakasından artık ama yakındır sonunuz, elhamdülillah Rabbim şer odaklarına bu vatana zarar vermek için hiç fırsat vermedi inşallah hiç de vermeyecektir duamız temennimiz her daim bu...
    Cevapla
  • büyük usta 9 yıl önce Şikayet Et
    hükümetimizin atadığı yeni adli tıpta paralelci çıktı "tapelerde dinlemelerde konuşulanlar gerçek raporu verdi"
    Cevapla
  • H.B.V 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu Adamdan artık nefret ediyoruz!! Allah islah etsin!!!!
    Cevapla
  • seker sarıoglu 9 yıl önce Şikayet Et
    ülkeye kimzarar verirse alah bildigibi yapsın bunlar türkiye cumuriyeti vetandaşı deyil bunlarmaşaaaaa
    Cevapla
  • oxfordlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Adamın suratında Müslüman surutı yok .Baktığın zaman sana İslamı hatırlatacak bir siması yok . .Nasılda bunun sorgulamadan peşinden gidiyorlar. Allah peşinden gidenlere akıl versin
    Cevapla
  • H.B.V 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru kardeşim,sınav sorularından tutunda İnsanların aşına kadar haram yiyorlar tarım ürünlerinden tutunda Sebze meyve,lerin fiyatları ile oynayarak fiyatların faiş fiyata yükselterek insanların ekmeği ile aşı ile oynuyorlar!..aldıkları her kuruş haram zıkkım olsun bu parelel cemaate.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi
Şov bitti, yüzüstü bıraktılar! Özel ve İmamoğlu'nun 1 Mayıs provokasyonu pes dedirtti