Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak'tan muhtarlarla akıllı cep telefonu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara'da bulunan 77 mahalle muhtarına akıllı cep telefonu verdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak'tan muhtarlarla akıllı cep telefonu
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak'tan muhtarlarla akıllı cep telefonu
GİRİŞ 04.05.2015 13:52 GÜNCELLEME 04.05.2015 13:52

Albayrak, ilçede bulunan bir restorana gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmada, daha önce tüm muhtarlarla iki kez toplandıklarını, birinde tanıştıklarını diğer buluşmada ise çalıştay yaptıklarını anımsattı.

Büyükşehir oldukları ilk zamanlar fazla güçlü olmadıklarını, ellerinde İl Özel İdaresi'nden gelen kırık dökük makineler olduğunu savunan Albayrak, o dönem gelen taleplere ellerinden geldiğince yetişmeye çalıştıklarını ifade etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak 1 Ocak 2015 tarihinden sonra sistemlerini kurduklarını, asfalt kapasitesinin 600 tondan 3 bin 200 tona çıkarmak üzere olduklarını bildiren Albayrak, şunu söyledi:

"Geçen haftadan bu yana da bir hizmet daha başlattık. İletişim merkezi kurduk. 15 günde bir buradan tüm muhtarlarımızı arayacaklar. Her 15 günde bir ilçelerin dosyaları bana gelecek. İsteklerinizi soracaklar, yapılanları da dosyadan silecekler. Tüm ilçelerin dosyaları da TESKİ'ye de gidecek. Burada hizmet çok çabuk gelecek. Şimdi sizlere telefon dağıtacağız. Bu kesinlikle seçim yatırımı değildir. İlk sözümüzü yerine getiriyoruz. Belirli limitleri var. Güle güle kullanın. Tüm dairelerimizde iletişime geçeceksiniz. Bir de Muhtarlar Daire Başkanlığını oluşturduk. Bu kırsal kesimi 30 Mart 2019 da yeniden burada kahvaltıda oturduğumuzda verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz diyeceğiz. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Seçim kitapçığımızda ne varsa Malkara Belediye Başkanı olarak, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yapacağız. Bizler 30 Mart'tan sonra parti rozetlerimizi bıraktık. Yakamızda tüm mahallelerin, hizmet rozeti var."

Konuşmanın ardından Albayrak, 77 mahalle muhtarına akıllı ve hattı içerisinde olan cep telefonu verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...