Edirne Valisi Şahin, İl Genel Meclisi oturumuna katıldı

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, İl Genel Meclisi mayıs ayı oturumuna katıldı.

Edirne Valisi Şahin, İl Genel Meclisi oturumuna katıldı
Edirne Valisi Şahin, İl Genel Meclisi oturumuna katıldı
GİRİŞ 06.05.2015 17:15 GÜNCELLEME 06.05.2015 17:15

Mayıs ayı toplantılarının 3’üncü oturumuna katılan Vali Şahin, 2015 Yılı Mali Programına uyulması halinde çok verimli çalışmaların gerçekleşeceğini söyledi.

Bu yılın Edirne için şantiye yılı olacağını ifade eden Şahin, “Edirne’nin şantiye yılında, Meclisin almış olduğu kararları en iyi şekilde uygulayacağız. Köylü vatandaşlarımız programda söz verilenlerin yapılmasını istiyor. İşlerimizi sıraya koymuşuz. Çok güzel bir uyum içinde çalışmalarımız sürüyor. Sadece ek olarak yeni yapılan 400 yataklı devlet hastanesi yolunu yapacağız.

Şahin, çöp toplama konusunda da önemli adımlar attıklarını ifade ederek "Tüm köylerin çöpünü alıyoruz. Türkiye'de sorun köylerin çöpünün alındığı il var mı diye. Çöp konteynerlerini köylere dağıtmaya başlayacağız. Köylerimiz pırıl pırıl olacak. Bir il için vali ne kadar önemliyse bir köy için de muhtar o kadar önemli. Biz her zaman muhtarlarımızın yanındayız. Muhtarlarımızda heyecan olsun. O köyü o heyecan Paris yapar. Çöp konusunda büyük bir yol aldık” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!