Levyeyle öldürülen öğretmene hüzünlü veda!

Bartın'da, levyeyle dövülerek öldürülen 54 yaşındaki öğretmen Tayfun Erol için 7 yıl müdürlük yaptığı okulunda tören düzenlendi.

GİRİŞ 24.05.2015 14:55 GÜNCELLEME 24.05.2015 16:45
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Bartın'da yol verme meselesinden çıkan sopalı kavgada hayatını kaybeden sınıf öğretmeni Tayfun Erol'un (54) cenazesi defnedildi.  Törene katılan olayda yaralanan arkadaşı Süleyman Karadayı, "Artık ’maganda’ mı diyelim, ’hayvan’ mı diyelim, hiçbir olay yok, hiçbir itişme- kakışma yok, birden saldırdı" dedi.

Cenazesi Bartın Devlet Hastanesi morgundan yakınları tarafından alınan Erol için daha önce 7 yıl görev yaptığı Hendekyanı Ortaokulunda tören düzenlendi. Merhum öğretmenin mesai arkadaşlarının yaptığı konuşmaların ardından taziye defteri açıldı, dua edilerek helallik alındı.

Daha sonra sınıf öğretmeninin cenazesi, Hendekyanı Caddesi'ndeki evinin önüne, burada taziyelerin kabul edilmesinin ardından da Merkez Şadırvan Camisi'ne götürüldü. Erol'un cenazesi, kılınan namazın ardından Beşköprü köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye katılan öğretmenin yakınları, mesai arkadaşları ve öğrencileri gözyaşı döktü.

ARKADAŞI OLAY ANINI ANLATTI

Törende ayakta durmakta güçlük çeken Süleyman Karadayı, "Keşke hiç yaşanmasaydı. Bu yaşanması gereken mi bir şeydi bilmiyorum. Oda bizim başımıza geldi. Artık ’maganda’ mı diyelim ’hayvan’ mı diyelim, hiçbir olay yok, hiçbir itişme- kakışma yok, birden saldırdı. Olanlarda gözüküyor zaten, bir şey söyleyemiyorum. Acımız büyük, bu davanında takipçisi olacağız tabi ki başka insanların başına gelmemesi için, elimizden geleni yapacağız" dedi.

Dün, yol verme meselesinden çıkan levyeli kavgada darbedilen Süleyman K. (54) ve Kabagöz İlkokulunda görevli sınıf öğretmeni Tayfun Erol yaralanmıştı. Bartın Devlet Hastanesine kaldırılan Erol, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. 

Öğretmeni öldürdüğü ileri sürülen İbrahim K. (35) dün tutuklanmıştı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 28
  • saas 8 yıl önce Şikayet Et
    yolu önce ben geçecem diye isteyen katil ne oldu şimdi aldın mı yolu geçtin mi öne. hem bir hayat kararttın hem kendini mahvettin. ve kaç kişi etkilendi bu hadiseden ne insanları mağdur ettin iyi mi oldu divo.
    Cevapla
  • Laz Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    İdam mutlaka gelmeli
    Cevapla
  • kar 8 yıl önce Şikayet Et
    Hayvan demiyelim . Belhum Adal ( hayvandan da aşağı ) diyelim !
    Cevapla
  • ayşe 8 yıl önce Şikayet Et
    ögretmenemı üzüleyim türkiyenın halıne mı ıkısıde birbirinden üzüce
    Cevapla
  • bigmücahid2002 8 yıl önce Şikayet Et
    Pes! Bu tip olaylar sanıldığından fazla. Allah sonumuzu hayretsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas, ateşkes teklifini kabul etti
Milli muharip uçak KAAN ikinci kez gökyüzü ile buluştu