Eşşe nineden ‘Erdoğan'a’ duygulandıran dua

Konya’da yaşlı bir kadının Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu için yaptığı dua, kendisini dinleyenlere duygulu anlar yaşattı.

GİRİŞ 03.06.2015 17:55 GÜNCELLEME 03.06.2015 17:58
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Ahırlı İlçe Başkanı Ercan Altunbaş ve Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül’ü, ziyaret ettikleri Balıklava Mahallesinde karşılayan 81 yaşındaki Eşşe Kalkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu için dua etti. Yaşlı kadının Konya şivesiyle yaptığı dua kendisini dinleyenleri duygulandırdı.

Eşşe Kalkan duasında, “Allah Tayyip Erdoğan’ın yeşil kanatlarının altına alsın. Düşmanlarının silahını, bıçağını yerlere atsın. Ben odan ne bir yiyecek ne bir giyecek isterim, ben kuru ekmekle günümü geçireyim. Ona benim dualarım çok. Arkamızdan nesiller yetiştiriyorlar. Köprüler yaptırdılar, hanlar kurdurdular. Ülkemizi cennete çevirdi. Allah düşmanlarına fırsat vermesin. Ölünceye kadar bütün dualarım onunla. Ben ondan bir şey istemem. Tek isteğim yavrularımızın başında dursun, gölgelesin yeter” dedi.

Kendisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ellerinden öpmelerini isteyen yaşlı kadın, yürüme güçlüğü çekmesi nedeniyle Cumartesi günü Konya’da AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mitingine katılamayacak olmanın üzüntüsünü yaşadığını anlatarak, selam gönderdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 12
  • M.AK 8 yıl önce Şikayet Et
    La kuvvete illa billa . ALLAHim Erdogani devletimize BASKAN eyle
    Cevapla
  • cihan cihanbey konya 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizlerde senin elinde öper nineciğim kimnerde olurda olsun yiğidin çalişanin haki anlinterini verecen dürüst indanin yaninda olmaliyiz
    Cevapla
  • amasyalı 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte Ânadolu kadını ,bunun gibi nice anneler var uzun adam senin için dua ediyorlar,ķıĺıçdaroğluna sadece halası dayısı eder ona .Kolay değil Anadolunun köylerindeki insanın duasını almak.
    Cevapla
  • bakkal hacı 8 yıl önce Şikayet Et
    amin RABBİM kabul etsin.
    Cevapla
  • Turgut 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte Cennetin Ayakları Altında olduğu mübarek Anadolu kadını, bu insanların duaları seninle olduğu müddetçe Sayın Cumhurbaşkanım hiçbir zaman sırtın yere gelmez. Senin için Fetih Suresi'ni okuyor ve sana dua ediyoruz. Gözyaşlarımızla ıslanan Mushaf şahidimizdir. Rabbim ömrümüzü ömrüne katsın. Sen olmasan bu ülke, bu ümmet öksüz kalacak Rabbim seni başımızdan eksik etmesin.
    Cevapla
  • Osman 8 yıl önce Şikayet Et
    Aaaaamiiiiinnnn, aaamiiiiiiinnn, aaamiiiiinnnnnn.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçeli talimat verdi! MHP'den sürpriz adım
UCM tehdide tepki gösterdi: Uluslararası yargıya müdahale!