Yardım istedi, kimse durmadı

İzmir'de seyir halindeki seramik yüklü TIR'ın dorsesinin sağ arka tekerleği alev aldı.

Yardım istedi, kimse durmadı
Yardım istedi, kimse durmadı
GİRİŞ 29.06.2015 17:13 GÜNCELLEME 29.06.2015 17:13
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kemalpaşa İlçesi'nden aldığı seramik yüklü konteyneri Alsancak Limanı'na götürmek üzere yola çıkan Hakkı Aslım yönetimindeki  dorse ve çekici plakalı TIR'ın dorsesinin sağ arka tekerleği Zafer Payzın Köprüsü'nde seyir halindeyken bir anda alev aldı.
 
TIR'ı yolun sağına çeken Aslım, yoğun trafikte diğer sürücülerinden yardım istedi. İki sürücü araçlarındaki yangın söndürme tüpüyle alevlere müdahale etti, ancak alevler sönmedi. Bunun üzerine hem TIR'ın şoförü hem de diğer iki kişi, yoldan geçen sürücüleri yardım etmeleri için durdurmaya çalıştı. Onlarca sürücünün geçtiği yolda, kimsenin durup yardım etmemesi tepki çekti.

'KİMSE DURMADI, İNSANLIK ÖLMÜŞ' DEDİ
 
Bu sırada, TIR'ın yanan tekerleği büyük bir gürültüyle patladı. Etrafı siyah bir Duman kapladı ve alevler büyüdü. Alevler yayılırken itfaiye ekibi gelip su sıkarak yangını söndürdü. Kısa bir süre yol araç trafiğine kapalı kaldı. 
 
TIR şoförü Aslım, "O kadar insandan yardım istedik kimse durmadı, yazık insanlık ölmüş" diye konuştu. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR 7
  • zafer 8 yıl önce Şikayet Et
    yalnız bide şu var,alşev alan arabanın PATLAMA tehlikesi,bundan korkupta durmamış olabilirler,bide yangın tüpümü verirsem,aynı durum banada olursa ,bana verirler mi düşüncesi.en azından biraz uzakta durup,yangın tüpleri varsa verebilirlerdi.
    Cevapla
  • hacı fatih recep 8 yıl önce Şikayet Et
    Avrupalı gibi olduk artık...Avrupalılar medenidir..azami saygılıdır..ancak zoraki,kurallar gereği saygı vardır..saygı vardır ancak güven fazla yoktur,,hele bir de darbe yeöişlerse...bizde güveni kaybettikçe insanlığımızı da kaybediyoruz sanırım
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    insanlık ölmedide insanların birbirine güveni tamamen öldü ..
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlik ölmüş degil. İnsanlar guvenemiyor hirsizlar ve kotu niyetliler yuzunden
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    ""Arkadaşlar hemen ön yargili olmayin....... Belki kimse "" görmemiştir"......":( Sizler kolay bulunan bir şey istemiyorsunuzki"... *insanlik*
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?