MEB'de kritik 'dershane' toplantısı!

Anayasa Mahkemesi'nin dershanelere ilişkin kararının ardından Milli Eğitim Bakanlığı sektör temsilcilerinin katıldığı toplantı düzenlendi.

MEB'de kritik 'dershane' toplantısı!
MEB'de kritik 'dershane' toplantısı!
GİRİŞ 15.07.2015 14:10 GÜNCELLEME 15.07.2015 14:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünde basına kapalı gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren toplantıya, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği (TÖDER) Başkanı İbrahim Taşel, TÖDER Başkan Yardımcısı Metin Özer, Özel Eğitim Derneği (ÖZDER) Genel Başkanı Ahmet Akça, Özel Öğretim Kurumları Birliği Derneği (ÖZKUR-BİR) Yönetim Kurulu Başkanı Hami Koç, Özel Dershaneler ve Özel Eğitim Kurumları Birliği Derneği (ÖZDEBİR) Başkanı Faruk Köprülü ve MEB'den bazı daire başkanları katıldı.

Toplantıda, Yüksek Mahkeme'nin dershanelerin dönüştürülmesine ilişkin kararının ardından yapılacaklar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • medetres 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu milli eğitimin basiretsizliğidir,AyM nin bu yasayı iptal edebileceğini öngöremeyen bürokratlarla iş yapılırsa olacağı budur
    Cevapla
  • Dershaneci 8 yıl önce Şikayet Et
    Dershaneler birleşti kolej oldular. Bir çok öğretmen de açıkta kaldı. Çünkü MEB e başvuru yapanlarla kolejler anlaşmak istemedi. Kadrolarını oluşturdular. Başvuru yapanlar mağdur olmasın sayın bakanım...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?