AK Parti binası önünde patlama

Hatay'ın İskenderun ilçesinde AK Parti binası önünde çöp konteynerinin çök kamyonuna aktarılması sırasında patlama meydana geldi.

GİRİŞ 22.07.2015 20:27 GÜNCELLEME 22.07.2015 20:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, saat 19.00 sıralarında Ulu Cami Caddesi'nde İskenderun İlçe belediyesine ait çöp kamyonuna konteynerin aktarılması sırasında bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. AK Parti İlçe binası önünde meydana gelen patlama esnasında Hatay Milletvekili Mehmet Alğan da gençlik kolları ile istişare toplantısı yapıyordu. Şehir merkezinde panik yaşanırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

Patlamanın ardından havada karpit kokusu oluştuğunu ve çöp konteynerinde soda şişeleri olduğunu söyleyen Milletvekili Alğan, "Muhtemelen soda şişelerinin içerisinde karpit doldurup ateşe verip çöp konteynerlerine atmışlar. Çöp arabasının basıncıyla patlama yaşandı. Sadece büyük bir ses duyduk dedi. 
 

Çöp kamyonunda Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'nün incelemesinden sonra patlamanın neyden kaynaklandığının tespit edileceği öğrenildi.

YORUMLAR 6
  • ekrem 8 yıl önce Şikayet Et
    hani çözüm süreci vardı hani terörist silah bırakacaktı hani hani haniiiii bunlara güvenilmez dedik çözüm süreci başlamdan önce zaten pkk iyice bitmek üzereydi ama bitirmek işinize gelmedi ey hükümet çünkü sizide bu ülkede bi yerlere getiren abileriniz öyle istedi sizde yaptınız şimdide onlara güveniyorsunuz onların koruması altında iktidarınızı devam ettirmek için kim bilir daha bu ülkeyi ne hesapların içine sokacaksınız.
    Cevapla
  • ibo 8 yıl önce Şikayet Et
    Geleni alın siz içeri alın size.Hadi bulunda görelim kaydı küreği varmı yapanların.
    Cevapla
  • habil 8 yıl önce Şikayet Et
    ey türk milleti bir durup düşünelim biz 3 -4 yıl önce gündemimiz neydi israilin filistine yapmış olduğu katliamları dünya ya duyurmak haksızlık yaptığını zulüm yaptığını belgeleyip dünya kamuoyunda haksız olduğunu ispatlamaktı filistine ambargoyu kaldırtmaktı.şimdi ise dünya da kimse filistini konuşmuyor varsa yoksa türkiyedeki olaylar.şimdi bir durup düşünmek gerkmezmi ki bu adamların kovanına çomak sokan kimse kalmadı israil zulmünü gören yok unutturdular.müslüman ın durup düşünmesi gerek lafım müslüman olmayana değil.
    Cevapla
  • Antiterör 8 yıl önce Şikayet Et
    Acil hükümet kurulmalı ve meclis işlemeye başlamalı. Koalisyon olmayacaksa MHP'nin dışarıdan desteği ile azınlık hükümeti kurulsun ve acil konularda AKP-MHP ortak hareket etsin. MHP'nin özlemini kurduğu ana muhalefetlik hayali bu durumda suya düşer ama o kadarcık da fedakarlık yapmayacaksalar mecliste ne işleri var?
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım ne hükümeti? Türk halkı bir kere daha,idam edilen Menderese,öldürülen Özala sahip çıkmadığı gibi,7 haziranda Halk için çalışan Ak parti Hükümetine sahip çıkmamıştır..boşver bize her şey müstehak.
    Cevapla
  • Anti Paralel 8 yıl önce Şikayet Et
    Yok.Dur.Bu işten kökünden kurtulacağız artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!