Suruç'taki terör saldırısı

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kütahya Şubesi Başkanı Yılmaz Kırdar, Suruç'taki terör saldırısını kınadıklarını bildirdi.

Suruç'taki terör saldırısı
Suruç'taki terör saldırısı
GİRİŞ 27.07.2015 12:06 GÜNCELLEME 27.07.2015 12:06

Kırdar, yaptığı açıklamada, Suruç'taki patlama ile başlayıp değişik yerlerde devam eden olayların ülkenin huzurunu ve Anadolu'daki kardeşlik ortamını bozamayacağını belirtti.

Olayları şiddetle kınadıklarını ifade eden Kırdar, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin bölgesinde ve dünyadaki yerini hazmedemeyenler, kötülük pompalamaya, ölüm kusmaya devam etse de Anadolu kardeşliğini bozamayacaklardır. Terör, bir süreliğine topluma zarar verse de yok olmaya mahkumdur. Yüzyıllar boyu, her türlü zorluk ve acıya birlikte göğüs gererek galip çıkmayı başaran milletimiz, yolundan ve kardeşlik ikliminden uzaklaşmadan yürüyüşünü sürdürecektir. Terörün; milleti, dini, iyisi, kötüsü, haklısı, haksızı ve hiç bir mazereti olamaz. Terör, terördür, kimden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın, hangi gerekçeye sahip olursa olsun, karşısındayız. Menfur olayın, her türlü etnik, dini ve mezhepsel unsurun bu topraklarda birlikte yaşamaya devam edeceğine olan inancımızı bozamayacağını ifade eder, çıkan olaylarda hayatını kaybeden güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımızda Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz."

 
KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu