Yozgat, polis şehidine ağlıyor

Iğdır'da PKK'nın mayını ile şehit olan Adem Cankurtaran'ın şehit haberi Yozgat’ta babasının evine verildi. Evli ve 1 çocuk babasıydı.ç

Yozgat, polis şehidine ağlıyor
Yozgat, polis şehidine ağlıyor
GİRİŞ 08.09.2015 15:52 GÜNCELLEME 13.04.2021 17:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

IĞDIR’ın Dilucu Sınır Kapısı'nda görevli polis memurlarını götüren servis minibüsüne PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan 13 polisten 2 yıllık evli, 1 kız çocuğu babası 30 yaşındaki Adem Cankurtaran’ın şehit olduğu haberi Yozgat’ta babasının evine verildi. Yakınları, bayrak asıldığı şehit evine akın ederken, göz yaşları sel oldu.

Dilucu Sınır Kapısı'nda görevli polis memurlarını taşıyan servis minibüsüne düzenlenen

IGDIR'DA PKK NIN BOMBALI SALDIRISI SONUCU SEHIT OLAN POLIS MEMURU ADEM CANKURTARAN'IN SEHIT HABERI YOZGAT'TA BABA OCAGINA ULASTI.

 saldırı ardından 3 erkek çocuğundan biri olan ortancasının şehit olduğu haberinin alan inşaat işçisi baba Azmi ve anne Sevil Cankurtaran Iğdır’a gitmek için yola çıktı. Şehit haberi Yozgat’ın Osmanpaşa Köyü'ndeki babasının evine ulaştıktan sonra şehidin yakınları şehit evine akın etti. Göz yaşlarının sel olduğu eve bayrak asıldı, belediye tarafından taziye çadırı kuruldu. Ailenin küçük oğlu olan Resul Cankurtaran'ın ise Isparta'da asker olduğu belirtildi. Şehidin amcasının oğlu Harun Cankurtaran, şehit polis Adem Cankurtaran'ın 1 yaşında kızı olduğunu belirtirken, şöyle dedi:

"Şehidimiz 6 yıllık polisti, Kars Kafkas Üniversitesi Edebiyat bölümünü bitirdikten sonra polislik için müracaat etti. İlk olarak Edirne’de görev yaptı, 2 yıldır da Iğdır’da görev yapıyordu. 2 yıllık evli ve 'Sevil Naz' isminde bir kızı var."

Şehit polis Adem Cankurtaran’ın eşi İtibar ile bir yaşındaki kızı Sevil Naz’ın Iğdır’da olduğu ve şehidin anne ve babasının Iğdır’a gitmek üzere Ankara’ya gittikleri kaydedildi.

 

IGDIR'DA PKK NIN BOMBALI SALDIRISI SONUCU SEHIT OLAN POLIS MEMURU ADEM CANKURTARAN'IN SEHIT HABERI YOZGAT'TA BABA OCAGINA ULASTI.(SEHIT ESININ BABANNESI ITIBAR)

Aynı saldırıda şehit düşen bir diğer polis memuru Bekir Ferhat Kaya'nın ise Yozgat doğumlu olduğu ve Kırşehir nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    abbas efendi bu dünyanın düzeni bu kanunu bu zengin olan parası olan çalışmaz ölene kadar gezebilir de. ama fakir olanda ne iş olsa onu yapar neden aç kalmamak için neden zengin fakirlikle kayaslanıyor böyle şeyler.
    Cevapla
  • yozgatli 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin topragima,ve diger kardeslerimizede.
    Cevapla
  • yorum 8 yıl önce Şikayet Et
    biri bana bu olayların nasıl başladığını açıklasın yahu...neden neden neden..
    Cevapla
  • abbas 8 yıl önce Şikayet Et
    eve bakın ve düşünün...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TIR yolcu minibüsünü biçti! Çok sayıda ölü var!
Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı, yeniden otopsi yapılacak