PKK'lılardan çay ocağına roketli saldırı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde teröristler tarafından zırhlı polis aracına atılmak istenen roketatar bir çay ocağına isabet etti.

GİRİŞ 14.09.2015 23:24 GÜNCELLEME 14.09.2015 23:27
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Olay, saat 22.00 sıralarında Bağlar ilçesi Cemioğlu Caddesi üzerinde Bağlar Polis Karakolu'na yaklaşık 50 metre mesafede meydana geldi. Gürsel Caddesi'nde göstericilere müdahale ettikten sonra karakola dönen zırhlı polis aracına Cemioğlu Caddesi'nde teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi.

Roketatar bir çay ocağına isabet ederken, olayda 3 vatandaş yaralandı. Kentte yaşanan olaylar nedeniyle çay ocağında çok fazla kişinin olmaması faciayı önledi. Yaralılardan 2'si olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edilirken, bir yaralı hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak, olay yerinde incelemelerde bulundu. Bağlar ilçesinin ara sokaklarında yer yer çatışmalar sürüyor.

YORUMLAR 18
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede kürt meselesi diye birşey yok terör meselesi var herkes bu ülkenin eşit vatandaşı kürtler akıllı ve hain olmasalar tabi hepisi için konuşmuyorum bunların değirmesine su taşımazlar kürtleri kuruyan şuanda devlet onlara hertürlü zulumü yaşatan çoluk çocuğunun ve halkın geleceğini karartan pkk dır herşey ortada onlarla kürt halkı savaşmalı içlerinde barındırmamalı devletle beraber bir olup yok etmeli.
    Cevapla
  • CETİN 8 yıl önce Şikayet Et
    PKK Asla ve asla kürtler için çatışmadığını kürtler biliyor PKk haraçla beslenen it sürüsü olduğu için bu rantını elinden alınmasından rahatsız oluyor
    Cevapla
  • aslan 8 yıl önce Şikayet Et
    bir gün terör olayları kendilerini bulacaktı devam edin siz hdpkk oy vermeye inşallah daha beter olur hdpye oy veren oradaki halk.ama görmezler bunları dövlet bize bahmiyir derler
    Cevapla
  • tolga 8 yıl önce Şikayet Et
    (ercan kars) soyledigin bu sozler pkk nin ekmegine yağ sürüyor. biraz akıllı olun ve ADAM olmayı deneyin
    Cevapla
  • URFALI KÜRT HAYDAR 8 yıl önce Şikayet Et
    Oy, oy, ey benim mazlum kürt halkım.!Cumhuriyetten bu yana kürt kardeşlerim yalnızca 2013-2015 arası, 2.5 yıl rahat yüzü görebildi.Allah Türkiye halklarına; hatta İslam coğrafyasında bu acıları yaşatanlara bin mislini hem dünyada hemde ahirette yaşatsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?