Özel Harekat Polisi'nden Beyaz'a mesaj

Bir Özel Harekat Polisi, Televizyon programında bir kadının PKK propagandası yapmasına izin verip alkışlatan Beyaz'a sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 10.01.2016 15:30 GÜNCELLEME 11.01.2016 10:14
Bu Habere 296 Yorum Yapılmış

Önceki akşam sunduğu programda kendini öğretmen olarak tanıtan bir kadının PKK propagandası yapmasına müsaade eden ve üç kere de alkışlatan Beyazıt Öztürk'e Özel Harekat Polislerine ait olduğu iddia edilen bir video aracılığı çok ağır bir şekilde sitem edildi.

Özel Harekat şapkalı ve kar maskeli polis, "Beyaz Açık Mektup" başlıklı mesajında, "Terörle ve teröristle mücadele eden, bu uğurda bayrağımıza sarılı tabutlarla şehitlik makamı ile şereflenen ve şereflenmeyi göze alan bu vatanın evlatlarına yaptığın ayıbı unutmayacağız. Ben bir polis olarak, senin 'polis çocuğuyum' demeni istemiyorum. Terör örgütü çığırtkanlığı yapan, isminin ve mesleğinin sahte olduğunu öğrendiğimiz o kadını yayında tam 3 kere alkışlattın ya, binlerce şehidin kemikleri sızlamaya dursun Beyaz" dedi.

YORUMLAR 296
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Cumhuriyetini ve vatanımız uğruna şehit düşen mehmetcigimizi sirtimizdan vurdun Beyaz çok simarmaya başladın, Şehitlerimizin böyle şımarık,haysaz hayvanların yüzünden hakkımızı nasıl ödeyecegiz, yazıklar olsun sana kara bundan böyle sen karasın, inşaallah boynun kırılır
    Cevapla
  • Yorumcu 8 yıl önce Şikayet Et
    Yüzünü kapatıp er gibi çıkamayan bir kişinin provakatör olmadığı ne malum. Er isen çıkarsın beyanat verirsin. O sözde öğretmen gibi yapılan hiç bir şey doğru değildir.
    Cevapla
  • yorumcu 8 yıl önce Şikayet Et
    Memleketimizde bizde kanal D Izlemiyoruz ve Aydın Dogana ait ne kadar kanal varsa yurtdışındayız
    Cevapla
  • İbrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir polis memuru olarak senin ben polis çocuğuyum demeden utanıyorum
    Cevapla
  • ARİF 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadas bizde vurun abalıya var,adam açıklamasını yaptı..yazıktır günahtır
    Cevapla
  • Ferhat 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Kanal D olunca çok görmemek lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi