O öğretmen meslekten ihraç edildi!

Karaman'da hakkında soruşturma açılan öğretmen M.B. meslekten ihraç edildi.

O öğretmen meslekten ihraç edildi!
O öğretmen meslekten ihraç edildi!
GİRİŞ 29.03.2016 21:35 GÜNCELLEME 29.03.2016 21:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Milli eğitim Bakanlığı, karaman'da çocuklara cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan M.B., YDK tarafından meslekten ihraç edildiğini açıkladı.

Karaman'da vakıf ve derneklere ait olduğu öne sürülen evlerde barınan 10 erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan öğretmen, 54 yaşındaki M.B., hakkında hazırlanan iddianame Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilmişti.

600 yılla yakın hapis cezası ile yargılanması beklenen öğretmen M.B. 20 Nisan'da hakim karşısına çıkacak. Milli Eğitim Bakanlığı da hakkında soruşturma açılan öğretmen M.B.'nin YDK tarafından meslekten ihraç edildiğini açıkladı.

YORUMLAR 4
  • ramazan 8 yıl önce Şikayet Et
    bu sapigin fotografi niye verilmiyor, niye topluma afise edilmiyor!! gercek yuzu halktan gizlenmemeli ki , bu ve bunun gibi manyaklar korunduklarini hissetmesin, aksine uzerlerinde olusmus olan toplumun kin ve nefretini bilsinler. meclis cok hizli bir sekilde idam karari almali ve toplum vicdanini bir nebze hafifletmeli. hem de cok ACILLL.
    Cevapla
  • Orhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Aman ne büyük bir ceza gözünü sevdiğimin kurban olduğumun ülkesi islamdan uzaklaştıkça ne hale geldik ve maazallah daha ne hallere geleceğiz..
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    ensar vakfı için birşey yapılacakmı? malum zina serbest suç değilki yaptıkaları sonuçta
    Cevapla
  • editörsüz 8 yıl önce Şikayet Et
    saçmalama len...bozuntu sürüsündenmisin ???
    Cevapla
DİĞER HABERLER
7 yıl sonra bir ilk! Türkiye'ye gelip kritik anlaşmalara imza atacak
TIR yolcu minibüsünü biçti! Çok sayıda ölü var!